Alka Mobil rabatkode

-50% i 3 mdr. ✓ virker

Få 50% rabat på dit Alka mobilabonnement i 3 mdr.

Vis detaljer
Bestil dit Alka mobilabonnement lige nu og få halv pris i 3 måneder. Det gælder abonnementet med fri tale og 30 GB data.
✓ Gyldig
Gratis oprettelse ✓ virker

Alka Mobil deal – Bestil nu og få gratis oprettelse på alle abonnementer

Vis detaljer
Køb præcis det abonnement fra Alka Mobil der matcher dine behov og få oprettelsen gratis. Der skal ikke benyttes rabatkupon, da oprettelsen gives gratis automatisk.
✓ Gyldig
Alka Mobil
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup
Danmark
+45 70 12 70 12
info@alkamobil.dk

Alka Mobil – 9 ud af 10 kunder sparer penge

Alka Mobil er en del af det store velkendte forsikringsselskab Alka. Som kunde hos Alka Mobil er der mange penge at spare. Hele 9 ud af 10 kunder, siger at de sparer ekstra penge ved, at skifte til Alka Mobil. Priserne og fordelene hos Alkamobil.dk er så gode, at de er til at blive helt elektriske over. Se selv i denne lille reklamevideo.

Alka Mobil rabatkoder 2024

  1. Find en Alka Mobil rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://alkamobil.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Alka Mobil og få din rabat.
-50% Rabat

Alka Mobil nytårsdeal – 50% rabat på mobilabonnementer i 3 måneder

Vis detaljer
Nytåret fejres med halv pris på mobilabonnementer hos Alka Mobil. Det gælder de første 3 måneder, når du køber 30 GB eller 50 GB abonnement.
-50% Rabat

Alkamobil giver -50% rabat i 5 måneder (inkl. 50 GB data + fri tale) for kun 49,50 kr/md.

Vis detaljer
Skal du have nyt mobilabonnement? Så overvej dette skarpe tilbud fra Alkamobil. Du får 50GB data og gratis tale, for kun 49,50 kr. pr. måned de første 5 måneder. Det er 50% rabat!
-50% Rabatkode

Få -50% rabat på alle mobilabonnementer (gælder resten af 2023)

Vis detaljer
Lige nu giver Alka Mobil halv pris på dit mobilabonnement og det gælder resten af 2023. Følg blot linket og vælg det abonnement der passer dig bedst. Det kræver ikke en rabatkode.
2 mdr. Gratis

Få 2 måneder helt gratis mobilabonnement fra Alka Mobil (inkl. gratis oprettelse og uden binding)

Vis detaljer
Skift til Alka Mobil og få 2 måneder helt gratis. Mobilabonnementet inkluderer gratis ubegrænset tale, gratis sms og mms, samt 1 GB data. De 2 første mdr. er kvit og frit, herefter kun 39 kr/md. Du får tilmed oprettelse og flytning af mobilnummer helt gratis og altsammen uden binding.
Alka Mobil
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 21

405 personer

har sparet hos Alka Mobil ♡

Praktisk

Opdateret d.9. april 2024 Alka Mobil rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Alka Mobil

Byd velkommen til Alka Mobil, den ultimative mobiloperatør for dig, der vil spare penge på dit mobilabonnement. Hos Alka Mobil har de mobilabonnementer, der passer til dine behov.

Når du vælger Alka Mobil, kan du være sikker på, at du får et mobilabonnement der er skræddersyet til dit behov, så du ikke betaler for unødig data, eller får ubehaglige efterregninger.

 

Du kan vælge mellem 5 forskellige mobilabonnementer, som har helt ned til 1 GB data. Hvilket kunne være passende til dig, der ikke har en smartphone, men blot ringer og sms’er, eller altid er på Wifi. Du kan til gengæld også få helt op til 300 GB data og fri tale, så du kan surfe løs, streame og snakke helt uden bekymringer.

Priserne er så lave, at hele 90% på af alle kunder sparer penge, ved at skifte til Alka Mobil. Er du en af de sidste 10% der ikke tror du sparer penge med Alkamobil.dk, så kan vores samarbejdstilbud med Alka Mobil, få dig til at ændre mening. Tjek selv vores kampagner og rabatkoder og se, om du alligevel ikke kan spare mere end du lige tror.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat