Backcare rabatkode

Ingen aktive Backcare rabatkoder

Vi anbefaler derfor vores populære
100 kr. Recoverym8 rabatkode
Vi tilbyder også en
-15% ANODYNE rabatkode

Backcare
Krimsvej 1B, 11th
2300 København
Danmark
+45 28 79 84 34
info@backcare.dk
		

Backcare rabatkoder 2024

  1. Find en Backcare rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://backcare.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Backcare og få din rabat.
-10% Rabatkode

Få 10% ekstra rabat på alt hos Backcare

Vis detaljer
Denne unikke rabatkode giver dig -10% ekstra rabat på alle støtte og plejeprodukter hos Backcare.dk. Skynd dig at få glæde af den gode rabat, før den udløber.
100,- Rabat

Spar 100 kr. på det nye High-Tech øko mundbind fra Backcare

Vis detaljer
Backcare har lanceret fremtidens mundbind, som er økologisk. Mundbindet er yderst effektivt og har indbygget luftkanaler, samt 5 lags nanoteknologi, for optimal beskyttelse og komfort. Spar 100 kr. netop nu som introrabat på mundbindet.
-50% Rabat

Backcare rabatkampagne – Få op til 50% besparelser lige nu, mens lager haves!

Vis detaljer
Backcare har skudt efterårsferien i gang med en super rabatkampagne. Her og nu er der op til 50% på langt de fleste produkter på Backcare.dk.
Gratis Fragt

Backcare Deal – Få GRATIS fragt på alle køb + gratis ombytning

Vis detaljer
Backcare kører med en deal netop nu! Få 30 dages fuld retur ret + gratis fragt på alle bestillinger og tilmed gratis ombytning. Deal'en gælder hele udvalget. Både til dig der har ryg eller knæproblemer, støtte til gravide, samt produkter til barnet.
Backcare
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

869 personer

har sparet hos Backcare ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 Backcare rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 295 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Backcare

Backcare.dk er det helt rette sted for dig der døjer med rygproblemer, eller dårlig holdning. En svag eller skæv ryg, samt en ryg med dårlig holdning kan forårsage en lang række komplikationer, som ryg og led smerter, træthed, hovedpine, svimmelhed og lignende. Derfor er det vigtigt at holde ryggen sund og rask. En sund rygholdning giver tilmed en bedre og mere selvsikker udstråling.

Hos Backcare kan du købe rygstøtte produkter som retter din holdning og styrker ryggen. Du kan også købe produkter til, at få styr på nakken, da rygsmerter ofte stammer fra nakken.

Med en god muskelmassage maskine, en akupressur og en rygstøtte vest, er du sikret en sund og stærk ryg. Så snup en rabatkode med til Backcare.dk, når du handler og spar flere hundrede kroner på din bestilling. Vi har en Backcare rabatkode klar til dig, som virker med 100% sikkerhed.

Bemærk at Backcare er særdeles bæredygtige og allergivenlige. For hvert produkt du køber, plantes et træ af Backcare.dk i samarbejde med OneTreePlanted. Alle produkterne er klinisk dokumenteret og udviklet af bæredygtige og naturlige materialer. Backcare’s produkter er Oeko-Tex Standard 100 certificeret, samt astma- og allergivenlige.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat