fbpx

Golden Times rabatkode

-20% Rabatkode ✓ virker

Få -20% Rabat på ALT hos Goldentimes.dk med denne rabatkode

Vis detaljer
Med denne skarpe rabatkode til Golden Times, får du 20% yderligere rabat på alle produkter der ikke i forvejen er nedsatte. Rabatkoden gælder alle smykker og ure på Goldentimes.dk.
✓ Gyldig
Golden Times Online ApS
Hobrovej 452
9200 Aalborg SV
Danmark
+45 98 18 00 60
kontakt@goldentimes.dk
Golden Times rabatkode
Golden Times
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

255 personer

har sparet hos Golden Times ♡

Praktisk

Senest opdateret9. marts 2021 Golden Times rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 650 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Golden Times

Søger du en seriøs smykkeforhandler med stort kendskab til hvert eneste produkt? Så er Golden Times den helt rigtige butik, at købe dine smykker eller ure. Webshoppen Goldentimes.dk er også e-mærket, så du altid kan føle dig tryg ved din handel.

Golden Times er et firma med fagfolk, der elsker deres arbejde og kender alt til smykker og ure. Udover webshoppen kan du også finde Golden Times’ fysiske butik i Aalborg Storcenter. Men online har du muligheden for at gøre gode smykkekup der presser priserne helt i bund. Alt du skal gøre er, at benytte din rabatkode til Goldentimes.dk.

Udvalget online består også af mange flere produkter end du finder i butikken i Aalborg. Webshoppen har et stort udvalg af bla. Daniel Wellington ure og Izabel Camille smykker, som ikke er at finde i den fysiske forretning.

Golden Times er en stor mastodont på smykkemarkedet og kan derfor levere nogle rigtig skarpe priser i forhold til konkurrenterne. Endvidere har Golden Times også opkøbt webshoppen Karat24, hvor du opnår samme gode service.

Har du fortrudt dit køb eller valgt forkert størrelse, når du har handlet på Goldentimes.dk? Bare rolig, du har nemlig 30 dages fuld returret, som både giver mulighed for bytte eller penge retur. Fragten skal du ikke bekymre dig om. Golden Times fremsender nemlig en forudbetalt returlabel, så du kan returnere køb så let som ingenting.

Uanset om du køber et herreur, dameur, sølv, guld eller forgyldte smykker, så lægger vi klar med en rabatkode til dig, som kan afbenyttes på Goldentimes.dk ganske gratis.

Findes i kategori: