OKAYOAK rabatkode

OKAYOAK ApS
Hartmannsvej 74
2920 Charlottenlund
Danmark
+45 30 59 64 51
kontakt@okayoak.dk

OKAYOAK rabatkoder 2024

  1. Find en OKAYOAK rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://okayoak.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til OKAYOAK og få din rabat.
700 kr rabat

Få 700 DKK rabat på skænke fra OKAYOAK

Vis detaljer
OKAYOAK har en lækker vinterkampagne klar til dig. Få hele 700 kr. ekstra møbelrabat på en lang række Dansk designet skænke. Få din rabat via linket, før kampagnen udløber.
OKAYOAK
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 2

136 personer

har sparet hos OKAYOAK ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 OKAYOAK rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 700 kr.

Sorter efter rabat for:

Om OKAYOAK

OKAYOAK er et Dansk møbelbrand for alle. Møbler og inventar er skabt med et let skandinavisk design touch, der passer ind i ethvert hjem. Designlinjerne er minimalistiske og farverne giver mulighed for at skabe et personligt præg i hjemmet.

Siden 2014 har OKAYOAK designet møbler i København. Designteamet er internationalt og ved præcis hvad der skal til for, at skabe eksklusive møbler til Norden. Alle møbler er designet, udviklet og fremstillet af OKAYOAK selv. Dette holder priserne nede, så du kan få Dansk design til en lav pris.

OKAYOAK er ikke kun med på moden, men også trendsetter! Stilen er new nordic med et personligt præg og det har skabt stor interesse i Danmark. Webshoppen har stor succes og mange kunder. Derfor kan man finde flotte og eksklusive møbler fra Okayoak.dk i mange Danske hjem, som går op i indretningen.

Hos OKAYOAK kan du handle med god samvittighed, da produkterne er FSC mærkede. Har du spørgsmål til produkterne kan du altid fange teamet bag, på både tlf, mail og i deres fysiske Showroom. Modsat mange andre møbelforhandlere og producenter, kan du forvente en hurtig leveringstid hos OKAYOAK.

Udvalget rummer alt fra spiseborde, sofaborde, skriveborde til stole, skænke og senge. Du kan indhente en ekstra rabat til disse produkter i perioder, hvor der er rabatkoder til OKAYOAK tilgængelige. Så har vi en aktiv OKAYOAK rabatkode, så grib chancen og forkæl dig selv, mens rabatten stadig er gyldig.

Lignende rabatter

None found

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat