Porcani rabatkode

Porcani.dk er blevet til Petlux.dk

Vi anbefaler derfor vores populære
-20% Petlux rabatkode

Porcani ApS
Marielundvej 28
2730 Herlev
Danmark
+45 81 81 65 81
info@porcani.dk

Porcani rabatkoder 2024

  1. Find en Porcani rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://porcani.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Porcani og få din rabat.
Porcani Club

Som Porcani Club medlem får du en lang række fordele, der kommer dit kæledyr og pengepung til gode. Når du er tilmeldt Porcani Club optjener du point, som giver dig rabatter på dine kæledyrsartikler og foder. Det er gratis at være med i Porcani Club.

Gratis fragt

Køb for 275 kr. eller derover og opnå gratis rabat til nærmeste pakkeshop. Porcani sikrer lynhurtig og sikker levering af alle ordrer.

Porcani Collect

Porcani Collect er din outletbutik i Herlev. Hos Porcani outlet har de et bredt udvalg af foder og artikler til dine kæledyr. Porcani Collect omfatter også ekstra nedsatte outletprodukter, som ikke forhandles på webshoppen Porcani.dk.

Outlettet er navngivet Porcani Collect, fordi det også er muligt, at afhente dine onlinebestillinger fysisk her. Allerede 2 timer efter din ordre er afgivet på Porcani.dk, kan du få denne udleveret i outlettet. Pst! vidste du godt at du får mængderabat ved køb af mindst 5 poser foder?

SoMe Nyhedsbrev

Porcani sender ikke nyhedsbrev ud på gammeldags facon, via e-mail. Porcani udsender alle nyheder og tilbud via sociale medier som Facebook og Instagram. På den måde kan du altid nemt og lynhurtigt holde dig opdateret på nye produkter til din hund eller kat.

-15% Rabatkode

Få -15% rabat på din næste bestilling (gælder alt til hund og kat)

Vis detaljer
Bliv gratis Porcani klubmedlem og optjent 5000 point. Du vil herefter krediteres med vilde -15% kæledyrsrabat, der kan benyttes til dit næste køb. Den nemmeste måde, at optjene 5000 point er ved, at handle på Porcani webshop. Pointene samles automatisk på din konto, for hvert køb du foretager.
-10% Rabatkode

-10% Porcani rabat (gælder alle dyreartikler og foder)

Vis detaljer
Opret dig som Porcani Club medlem helt gratis og optjen 250 point. Når du har optjent 2500 point som medlem, får du 10% rabat på dit onlinekøb på Porcani.dk. Gælder hele udvalget til hund og kat.
-5% Rabatkode

Få -5% rabat på hele din ordre hos Porcani

Vis detaljer
Følg linket og tilmeld dig gratis. Like herefter Porcani på Facebook + Instagram og inviter 2 venner. Du får nu 5% rabat på hele din bestilling hos porcani.dk.
Porcani
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 7

1308 personer

har sparet hos Porcani ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 Porcani rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 90 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Porcani

Porcani er specialister i foder til både hund og kat. Det er vigtigt at fodre dit kæledyr rigtigt, så det kan holde sig sundt og rask. På den måde undgår du også unødige dyrlægeregninger. Derfor bør du til enhver tid alliere dig med Porcani, når du skal erhverve dig foder, med den rette næring.

På Porcani.dk kan du også købe dyreartikler der kan stimulere og underholde, din kat eller hund. Porcani har et højt kvalitetstjek på alle dyreartikler, så derfor er du sikret kæledyrsprodukter uden farlige kemikalier eller allergifremkaldende stoffer. Katte- og hundelegetøj, samt foder er ikke det eneste du kan bestille hos Porcani.

Porcani tilbyder blandt andet hundesenge, loppemidler, godbidder og kradsebræt i alverdens varianter. Fælles for alle varer er, at produktkvalitet er i fokus og der gåes ikke på kompromis. En anden prioritet hos Porcani er kundeservicen. Som kunde er du altid velkommen til, at kontakte Porcani, enten fysisk, via telefon, e-mail eller livechat og få svar på alle spørgsmål og ikke mindst få, en uovertruffen produktvejledning. Selv nyklækket kæledyrsejere kan blive guidet og få en god starthjælp til, at komme igang som kæledyrsejer.

Vi sørger for at rabatten er tilstrækkelig stor nok til, at du kan købe det foder eller udstyr dit kæledyr fortjener. Du skal ikke længere gå på kompromis med kvalitet eller nøjes. Benyt blot din Porcani rabatkode, udstedt af os helt gratis. Så skal du nok få råd til de ønskede hunde og katteprodukter. Måske bliver der også råd til et ekstra stykke legetøj, eller godbidder?

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat