Time2sleep rabatkode

60 kr. gratis fragt ✓ virker

Spar 60 kr. og få gratis fragt hos Time2sleep (gælder ved køb over 700 kr.)

Vis detaljer
Hos Time2sleep.dk fås fragten gratis når købet overstiger 700 kr. og du sparer derved 60 kr. på forsendelsesomkostningerne.
✓ Gyldig
Time2sleep
Søndre Ringvej 41A
2605 Brøndby
Danmark
+45 36 46 18 41
info@time2sleep.dk

Time2sleep rabatkoder 2024

  1. Find en Time2sleep rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://time2sleep.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Time2sleep og få din rabat.
Time2sleep
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 7

25 personer

har sparet hos Time2sleep ♡

Praktisk

Opdateret d.26. januar 2024 Time2sleep rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 900 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Time2sleep

For at imødekomme kundens præferencer tilbyder time2sleep prøvetid på de fleste sengemodeller, hvor kunder kan justere madrassens hårdhedsgrad. Leveringsservice er også tilgængelig til en rimelig pris gennem samarbejdet med vognmandsfirmaet Combiflyt, som både kan levere og eventuelt montere den nye sengeløsning. Bortskaffelse af den gamle seng og madras kan ligeledes tilkøbes. Leveringen af senge er tilmed gratis ved køb over 10.000 kr.

Virksomheden afsætter tid til at lytte til kundens ønsker angående deres nye seng, og det er her, time2sleeps erfarne personale træder ind for at guide og hjælpe med at finde den mest velegnede seng, der opfylder individuelle behov.

Siden 2006 har time2sleep fokuseret på at hjælpe kunder med en god nats søvn og præsenterer i dag et omfattende udvalg af senge og madrasser fra 9 forskellige Sengebrand’s. I deres rummelige butik i Brøndby har potentielle kunder mulighed for at udforske og afprøve de fleste modeller. Hvis en person står over for behovet for en ny seng eller overvejer at udskifte en ældre madras, er time2sleep parate til at samarbejde og finde den ideelle løsning.

Time2sleep er klar over, at alle mennesker har behov for en seng at sove i, og derfor tilbyder de senge i forskellige prisklasser. Deres senge og madrasser er tilgængelige til fordelagtige og konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den høje standard, som kunder altid kan forvente ved køb af en seng hos time2sleep.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat