FAQ

Problemer med brug af rabatkoder eller vores website? Få svar på dine spørgsmål herunder i vores lille rabatkode guide.

Hjemmeside support

Hvordan tilføjer jeg en rabatkode?

Ønsker du at tilføje en rabatkode til vores samling? Uanset om du er firmaejer eller besøgende, er du velkommen til at fortælle os om en ny rabatkode, som bør en del af vores udvalg. For at anmode om, at få en rabatkode tilføjet på Gratisrabat.dk, skal du blot sende den til os via denne formular, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hvordan benytter jeg en rabatkode?

Det er helt enkelt at benytte en rabatkode. Alt du skal gøre er, at klikke på knappen “Se Rabatkoden” så kopier vi den automatisk til din udklipsholder. Besøg herefter den pågælende webshop og indsæt rabatkoden i rabatkode-feltet. Som regel finder du rabatkode-feltet i indkøbskurven, eller i betalingsprocessen. Nogle firmaer kendetegner også rabatkoder som: rabatkuponer, tilbudskoder, eller gavekort koder. sådan bruger du en rabatkode

Samarbejde

Hvordan tilmelder jeg mit firma?

Er du tilmeldt et affiliate netværk, bedes du venligst sende en anmodning til Gratis Rabat, gennem dit tilknyttet affiliate netværk. Benytter du ikke et affiliate netværk, eller kan du ikke finde os hos dit affiliate netværk, kan du kontakte os med din anmodning, via denne kontakformular.

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat