fbpx

Bagetid rabatkode

40 kr. Rabat ✓ virker

Spar 40 kr. på Bagetid.dk og få gratis fragt på dit køb (gælder køb over 499 kr.)

Vis detaljer
Shop løs på Bagetid.dk for mindst 500 kr. og få din levering helt gratis. Du sparer derved 40 kr i forsendelseomkostninger af bageudstyr og andet til bagningen. Denne rabat fratrækkes automatisk fra kurven.
✓ Gyldig
-33% Rabat ✓ virker

Spar 33% på bageudstyr og råvarer hos Bagetid

Vis detaljer
På Bagetid.dk kan du spare mere end 33% på en lang række udvalgt bageudstyr og råvarer til bagningen. Disse rabatter findes i tilbudskategorien på Bagetid.dk og kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
BageTid.dk
Gammelbrovej 4
6100 Haderslev
Danmark
Ikke oplyst
info@bagetid.dk

Bagetid – Er kvalitetstid

Hos Bagetid.dk kan du handle alt til bagning, uanset om det er fordi du lever af, at designe velsmagende kager til store selskaber, eller blot vil hygge hjemme i køkkenet med børnene. Hos Bagetid.dk har de alt fra bageudstyr til råvarer, om det er til kager, brød eller konfekt.

Bagetid
Karakter: 4.94/5 Antal stemmer: 17

106 personer

har sparet hos Bagetid ♡

Praktisk

Senest opdateret28. september 2023 Bagetid rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 50 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Bagetid

Bagetid er stedet du kan få opfyldt dine ønsker til bagning. På Bagetid.dk kan du handle shoppe løs i en verden af fødevarer og råvarer til bageri, samt bageudstyr og kagepynt, til enhver begivenhed.

Der er ikke noget mere hyggeligt end kvalitetstid med familien i køkkenet når man bager. Med udstyr fra Bagetid, kan du bage utroligt flotte kager eller brød, samt lave smuk konfekt. Hus at smagen ikke er alt – man spiser jo også med øjnene.

Findes i kategori: