fbpx

Sif Jakobs rabatkode

-20% Rabatkode ✓ virker

-20% rabatkode til Sif Jakobs Smykker

Vis detaljer
Spar 20% på Sifjakobs.dk ved aktivering af denne rabatkode. Køb armbånd, halskæder, ringe og meget mere med 20% besparelse.
✓ Gyldig
-15% Rabatkode ✓ virker

-15% Sif Jakobs rabatkode (gælder alle køb på Sifjakobs.dk)

Vis detaljer
Sif Jakobs VIP rabat til dig ved tilmelding til nyhedsbrevet. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Sif Jakobs, bliver du VIP CLUB medlem, hvilket er helt gratis. Du får så glæden af 15% rabat på hele smykkesortimentet, med den rabatkode du modtager i din e-mail indbakke.
✓ Gyldig
Gratis Indgravering ✓ virker

Få gratis indgravering hos Sif Jakobs

Vis detaljer
Sif Jakobs er i gavehumør og giver dig derfor gratis indgravering i dine smykker. Følg linket og få direkte adgang til smykkekampagnen der giver dig gratis smykke indgravering.
✓ Gyldig
Gratis Levering ✓ virker

Få helt gratis fragt på alle smykkekøb indepå sifjakobs.dk

Vis detaljer
Den er god nok. Få sendt ethvert smykke hjem til dig direkte fra Sif Jakobs Jewellery, helt uden at betale ekstra. Denne smykkedeal giver nemlig leveringen til 0 kr.
✓ Gyldig
Sif Jakobs Jewellery
Østergade 4
1100 Copenhagen
Danmark
+45 35 26 77 77
online@sifjakobs.com

Sif Jakobs Jewellery inspiration

Bliv inspireret af de unikke og betagende smykker fra Sif Jakobs, der præsenteres i dette videoklip fra Sif Jakobs Jewellery. Uanset hvilken smykkekollektion du har forelsket dig i, er vi klar med rabatten til dit favorit smykke.

Størrelsesguide

Sif Jakobs har en omfattende størrelsesguide, som guider dig til den helt rigtige ringstørrelse og halskæde længde. Benyt størrelsesguiden og slip for ombytning af dine smykker.

Gratis Fragt

Spar fragtgebyret hos Sif Jakobsen, når du handler på webshoppen. Det eneste du skal gøre er, at købe smykker for mindst 499 kr. Så sættes din fragtomkostning automatisk til 0 kr. Din pakke afsendes stadig lige så hurtigt, samt forsikret og forsvarligt.

-20% Rabatkode

20% Rabat – Den største Sif Jakobs rabatkode (Testet og virker)

Vis detaljer
Sif Jakobs forkæler deres elskede kunder hele året med gode rabatter. Lige nu kan du få helt exceptionel stor rabat på hele 20%. Rabatkoden er testet og godkendt. Dette er den største rabat der kan fås hos Sif Jakobs Jewellery.
Gratis Halskæde

Køb et smykke fra Follina Collection og få en gratis indgraveret halskæde

Vis detaljer
Sif Jakobs fejrer alle Danmarks mødre, i stor stil! Derfor får du frem til d. 9 Maj, en gratis indgraveret halskæde med i købet, når du køber et smykke fra Follina kollektionen. Glædelig mors dag!
Sif Jakobs
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 14

908 personer

har sparet hos Sif Jakobs ♡

Praktisk

Senest opdateret17. september 2021 Sif Jakobs rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 195 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Sif Jakobs

Sif Jakobs er et Dansk jewellery mærke, som du med garanti kender. Sif har et unikt og genkendeligt touch, som henvender sig til den moderne kvinde. Smykkemærket er et forholdsvis nyt brand fra 2009, som har taget landet med storm. Sif Jakobs findes i dag i helt store kæder som Magasin og i en lang række af landets smykkeforretninger.

Sif Jakobs hører til kategorien affordable luxury. Efter aktivering af Sif Jakobs rabatkode, er det helt sikkert overkommelige priser, for enhver på Sifjakobs.dk. Alle damesmykker er af høj kvalitet og lækker finish. De guldbelagte smykker, er guldbelagt med ægte 18k guld. En lang række af smykkerne er også prydet med zirkonia sten, som giver et powerfyldt og luksuriøst look.

Benyt rabatkode på sifjakobs.dk og få en designerrabat der virker. Vores Sif Jakobs rabatkoder er testet og udstedt i samarbejde med Sif Jakobs. På den måde er du sikret rabatter der med garanti virker og ikke er spam indhold. Slip for problemer og unødig spildtid på falske rabatkoder. Shop smykker fra Sif Jakobs nu og få din onlinerabat med det samme.

Findes i kategori: