fbpx

Hiper rabatkode

100 KR. Rabatkode ✓ virker

100 kr. Hiper rabatkode + Gratis fragt + Gratis router

Vis detaljer
I samarbejde med Hiper bredbånd, kan vi netop nu tilbyde 100 kr. ekstra rabat på bredbånd, med denne enestående rabatkode. Du får tilmed gratis levering og gratis router med i prisen. Dette er den eneste gyldige rabatkode hos Hiper i øjeblikket.
✓ Gyldig
HIPER A/S
Langebrogade 6B
1411 København K
Danmark
+45 88 77 20 00
kundeservice@hiper.dk

Hiper – Mest værdi for pengene

For 2 år i træk, er Hiper kåret til den bredbånd udbyder, der tilbyder mest for pengene. Prisen er givet af Loyalty Groups og det fejres med ekstra gode priser på internet. Glem ikke dine gratis rabatkode, før du bestiller dit internet fra Hiper.

Hiper
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 17

150 personer

har sparet hos Hiper ♡

Praktisk

Senest opdateret Hiper rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 100 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Hiper

Den bedste værdi for pengene gives hos Hiper, det er bevidst for 2. år i træk, hvor Hiper.dk har modtaget den fine pris. Hiper tilbyder hurtigt og stabilt internet på hele 1000 MBIT, helt ned til 249 kr. pr. måned netop nu.

Som kunde hos Hiper kan du føle dig helt tryg, for mere end 12.500 positive anmeldelser på Trustpilot, tager ikke fejl. Du kan få Hiper bredbånd gennem telefonstik, kabel-tv eller via fiber. Så Hiper kan helt sikkert også hjælpe dig til hurtigt, stabilt og sikkert internet i hjemmet, sommerhuset eller andre steder.

Lignende rabatter

Findes i kategori: