fbpx

Oister rabatkode

1350 kr. Rabatkode ✓ virker

(internet) Køb Oister WiFi og få 1.350 kr. rabat lige nu (spar 990 kr. + 360 kr.)

Vis detaljer
Lige nu får du Oister WiFi til 179 kr. om måneden, de første 6 måneder (værdi 360 kr.). Prisen er herefter 239 kr. Du får tilmed en gratis router og gratis simkort (værdi 990 kr.) med i købet. Få adgang til denne Oister deal via linket.
✓ Gyldig
100 kr. Rabatkode ✓ virker

(Oister Mobil) Spar 100 kr. og få Fri tale + 110 GB data + Gratis Viaplay + Gratis Deezer + Gratis oprettelse

Vis detaljer
SÅ BLIVER DET IKKE VILDERE! Oister giver dig deres største mobilabonnement til 149 kr. første måned, du sparer derved 100 kr. Du får oprettelsen til 0 kr. Du får tilmed gratis Viaplay og Deezer med i dit nye mobilabonnement.
✓ Gyldig
69 kr. Rabatkode ✓ virker

(Oister Mobil) Spar 69 KR. og få første måned for kun 99 kr. + Gratis Podimo i 6 mdr + Gratis Viaplay altid (inkl fri tale & 55 gb data)

Vis detaljer
Så er Oister i gang med en vild kampagne! Få Deres populære mobil abonnement med 55 gb data, fri tale og 15 gb data i resten af EU - til kun 99 kr. første måned. Du sparer 69 kr. Du får tilmed Viaplay med i abonnement helt gratis, i alt den tid du er kunde. Bliv gratis medlem af Oister+ fordelsklub og få 6 måneders gratis Podimo med i købet. Det er altsammen uden binding og med gratis oprettelse.
✓ Gyldig
OiSTER (Hi3G Denmark ApS)
Scandiagade 8
2450 København SV
Danmark
+45 70 31 30 70
kundeservice@oister.dk

Oister – Internet og mobil til hele Danmark

Oister vokser sig større for hver dag der går, ikke kun med en masse nye og tilfredse kunder. Men deres services, tjenester og tilvalg bliver også heletiden forbedret. Går du op i, at få værdi for pengene, så er Oister lige dig. Se selv i denne lille reklame video.

-50% Rabatkode

Black Week hos Oister – Få 50% rabat i hele 3 måneder på abonnementer

Vis detaljer
Skal der skiftes mobilabonnement, internet eller lignende - så skal der slås til nu hos Oister. Du får knivskarpe priser på dit nye abonnement, hvor du sparer 50% de første 3 måneder. Det gælder kun ved køb i denne uge!
1266 kr. Rabatkode

(Oister internet) Spar 1.266 kr. på Oister internet og få 20% rabat i 6 måneder + Gratis router

Vis detaljer
Denne lækre Oister rabatkampagne giver hele 1.266 kr. samlet rabat på køb af internet. Du sparer nemlig 20% i 6 måneder (værdi 276 kr.) + du får en gratis router med i købet (værdi 990 kr.) Rabatten tilgås via linket og gælder kun køb før d. 13/9-2022.
30 GB Data

Få ekstra data lige nu hos Oister – 30 GB i hele Europa

Vis detaljer
Hvis du køber dit Oister abonnement lige nu, så får du hele 30 GB data tik roaming hele EU. Så bliver det ikke dejligere, at tage på ferie og nyde friheden.
Gratis 1 måned

Få 1 måned helt gratis Oister mobilabonnement (helt uden binding)

Vis detaljer
Lige nu får du denne helt vilde deal - Få 40 GB data, fri tale og 8 GB data i resten af Europa for kun 89 kr. pr måned. Den første måned får du helt gratis og det hele er uden binding. Så bliver det ikke meget bedre at få mobil abonnement hos Oister, der er kåret til - bedst til prisen.
Oister
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 21

1634 personer

har sparet hos Oister ♡

Praktisk

Senest opdateret25. november 2022 Oister rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Oister

Du kender med garanti Oister, som er et af Danmarks største mobil- og internetselskaber. Kender du ikke Oister ved navn, så ved du måske godt hvilket firma der er tale om, hvis du hører, at det er dem med den sjove talende østers i reklamerne.

Oister byder på stabilt internet og telefoni med store mængder databrug, samt en god dækning og yderst konkurrencedygtige priser. Som noget nyt har Oister nu også Oister Kids, som er et mobilabonnement i børnehøjde.

Med Oister Kids kan du begrænse brugen af mobiltelefonen, samt skærmtider, og aktivere voksen-sikkerhed. Hos Oister-kids guider de dig også til de bedste og mest populære børne apps.