fbpx

Oister rabatkode

69 kr. Rabatkode ✓ virker

Spar 69 KR. og få første måned for kun 99 kr. + Gratis Podimo i 6 mdr + Gratis Viaplay altid

Vis detaljer
Så er Oister i gang med en vild kampagne! Få Deres populære mobil abonnement med 55 gb data, fri tale og 15 gb data i resten af EU - til kun 99 kr. første måned. Du sparer 69 kr. Du får tilmed Viaplay med i abonnement helt gratis, i alt den tid du er kunde. Bliv gratis medlem af Oister+ fordelsklub og få 6 måneders gratis Podimo med i købet. Det er altsammen uden binding og med gratis oprettelse.
✓ Gyldig
OiSTER (Hi3G Denmark ApS)
Scandiagade 8
2450 København SV
Danmark
+45 70 31 30 70
kundeservice@oister.dk

Oister – Internet og mobil til hele Danmark

Oister vokser sig større for hver dag der går, ikke kun med en masse nye og tilfredse kunder. Men deres services, tjenester og tilvalg bliver også heletiden forbedret. Går du op i, at få værdi for pengene, så er Oister lige dig. Se selv i denne lille reklame video.

Gratis 1 måned

Få 1 måned helt gratis Oister mobilabonnement (helt uden binding)

Vis detaljer
Lige nu får du denne helt vilde deal - Få 40 GB data, fri tale og 8 GB data i resten af Europa for kun 89 kr. pr måned. Den første måned får du helt gratis og det hele er uden binding. Så bliver det ikke meget bedre at få mobil abonnement hos Oister, der er kåret til - bedst til prisen.
Oister
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 11

38 personer

har sparet hos Oister ♡

Praktisk

Senest opdateret12. juni 2022 Oister rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Oister

Du kender med garanti Oister, som er et af Danmarks største mobil- og internetselskaber. Kender du ikke Oister ved navn, så ved du måske godt hvilket firma der er tale om, hvis du hører, at det er dem med den sjove talende østers i reklamerne.

Oister byder på stabilt internet og telefoni med store mængder databrug, samt en god dækning og yderst konkurrencedygtige priser. Som noget nyt har Oister nu også Oister Kids, som er et mobilabonnement i børnehøjde.

Med Oister Kids kan du begrænse brugen af mobiltelefonen, samt skærmtider, og aktivere voksen-sikkerhed. Hos Oister-kids guider de dig også til de bedste og mest populære børne apps.

Findes i kategori: