fbpx

Jacobsen Plus rabatkode

-15% Rabatkode ✓ virker

-15% rabatkode til møbler og lamper hos Jacobsen Plus

Vis detaljer
Denne rabatkupon giver hele 15% ekstra rabat og gælder alle de velkendte designermærker, indenfor møbler og belysning. Enkelte brands er undtaget for denne rabatkode, og det gælder ikke allerede nedsatte varer.
✓ Gyldig
Jacobsen Plus
Ove Jensens Alle 31C
8700 Horsens
Danmark
+45 75 64 87 22
info@jacobsenplus.dk

Jacobsen Plus – Designer lamper og designer møbler til alle

Jacobsenplus.dk er stedet for dig der er vild med designklassikere og nye designtrends indenfor møbler og lamper. Fuldend hjemmet i højeste kvalitet, med sans for detaljen. Se et lille udpluk af deres store udvalg i denne reklamevideo for Jacobsen Plus. Du finder med garanti god inspiration.

-20% Rabatkode

Få 20% ekstra rabat på hele webshoppen hos Jacobsen Plus

Vis detaljer
Til og med søndag d. 14 maj, hvor det er mors dag - får du 20% ekstra rabat på alt hos Jacobsen Plus. Så forkæl din mor eller en anden, med lækkert boligtilbehør, møbler eller lignende og spar hele 20%. Rabatten fratrækkes automatisk på alle produkter.
Jacobsen Plus
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 10

1201 personer

har sparet hos Jacobsen Plus ♡

Praktisk

Senest opdateret11. maj 2023 Jacobsen Plus rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 450 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Jacobsen Plus

Jacobsen Plus er en enestående onlinebutik for møbler og lampedesign, i Danmark. Med stor passion for, at skabe smuk indretning i dit hjem, er Jacobsen Plus den ultimative netbutik, til køb af designermøbler eller designerlamper.

Jacobsen Plus tilbyder et bredt udvalg af møbler fra nogle af de mest anerkendte mærker i verden, herunder Carl Hansen, HAY, Fritz Hansen, Ferm Living, Royal Copenhagen og mange andre.

Uanset om du er på jagt efter en smuk sofa, et elegant spisebord eller en stilfuld reol, har Jacobsenplus.dk alt hvad du har brug for for at skabe din drømmebolig.

Hos Jacobsen Plus finder du altid konkurrencedygtige priser, der er tilpasset til dit budget. På webshoppen er det også muligt at benytte rabatkoder til, at få dine favorit designer brands, endnu billigere.

Findes i kategori: