fbpx

Spotshop rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

-5% rabatkode til Spotshop (gælder alle produkter)

Vis detaljer
Så det tid til at få mere lys i hjemmet, garagen eller haven, til en ekstra stærk pris. Rabatkuponen fratrækker nemlig 5% yderligere fra totalprisen, uanset om du køber lommelygter, LED, spots eller andet, på Spotshop.dk.
✓ Gyldig
49 kr. Rabat ✓ virker

Spar 49 kr. og få Gratis fragt hos Spotshop.dk (ved køb over 499,-)

Vis detaljer
Spotshop tilbyder netop nu 49 kr. rabat, i form af gratis fragt på webshoppen. De 49,- i fragtomkostninger bliver automatisk fratrukket totalbeløbet, ved køb der overstiger 499 kr.
✓ Gyldig
SPOTSHOP.DK
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Danmark
+45 88 24 74 74
kundeservice@spotshop.dk
Spotshop rabatkode
Spotshop
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 6

23 personer

har sparet hos Spotshop ♡

Praktisk

Senest opdateret15. september 2021 Spotshop rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 50 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Spotshop

Spotshop er din spot-ekspert på nettet. Spotshop er en online forhandler af lygter, spots, led, indendørs og udendørsbelysning samt meget mere. Det udpluk af lyskilder der kan købes på Spotshop.dk er nøje udvalgt, med fokus på skarphed, kvalitet, holdbarhed og sammenhæng med prisen.

Du er derfor altid sikret det bedste lys-produkt til den bedste netpris hos spotshop. Vi samarbejder med Spotshop så vi kan tilbyde dig ekstra rabatter på webshoppen. Alt du skal gøre er, at angive en rabatkode før du betaler, så bliver hele led- og  spotudvalget lidt billigere.

Rabatter hos Spotshop kan også gives i form af gratis fragt, så du på den måde sparer penge på fragtomkostningerne. Over 870 positive anmeldelser fra tilfredse kunder, tager ikke fejl. Har du købt forkert belysning, så har du hele 30 dage til at fortryde eller ombytte dit køb.

Findes i kategori: