fbpx

Bartoli rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

10% Bartoli rabatkode (gælder resten af året)

Vis detaljer
Resten af året kan du spare 10% på smykkerne, med denne vidunderlige jule rabatkode fra Bartoli.dk. Glædelig jul!
✓ Gyldig
-10% Rabatkode ✓ virker

-10% smykke rabatkode til dig, i anledningen af 10 års jubilæum

Vis detaljer
Bartoli fejrer 10 år på webshoppen og forærer derfor jer en gave, i form af denne 10% rabatkode. Aktiver rabatkoden på Bartoli.dk og glæd dig til, at modtage dit nye smykke, til en helt særlig lav pris.
✓ Gyldig
-40% Rabat ✓ virker

Få 40% rabat på vielsesringe hos Bartoli

Vis detaljer
Bartoli forkæler dig der skal giftes, så dit bryllup kan blive endnu dejligere. Det gør de ved, at give dig hele 40% rabat på vielsesringe.
✓ Gyldig
BARTOLI Copenhagen A/S
Gl. Skolevej 5
3400 Hillerød
Danmark
+45 29 70 02 09
info@bartoli.dk

Bartoli Copenhagen – Mere end bare smykker

Bartoli har et utroligt omfattende udvalg af flotte smykker til lave priser, for både kvinder og mænd. Men vidste du også, at Bartoli har forlovelsesringe og vielsesringe? Du kan tilmed få personliggjort fingerring med indgraveret tekst. Kvaliteten er helt i top, så din vielses- eller forlovelsesring aldrig bliver ødelagt. Se et udpluk af de fine ringe i videoen nedenfor.

-10% Rabatkode

10% Black Friday rabatkode til Bartoli.dk (gyldig ved alle køb)

Vis detaljer
Forkæl dig selv eller en du elsker med de herligste smykker fra Bartoli. Lige nu får du 10% rabat på alle smykkerne, men kun på Black Friday ved at benytte den her rabatkupon. Selv tak!
-20% Rabatkode

20% rabatkode til Bartoli smykker (gælder vielsesringe)

Vis detaljer
Skal du vies og have ring på. Så er det nu du skal slå til og spare 20% på alle vielsesringe fra Bartoli. Fingerringene fås i alle størrelser, i både sølv, guld og hvidguld. Du kan også få indgravering i din fremtidige vielseesring.
Bartoli
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

207 personer

har sparet hos Bartoli ♡

Praktisk

Senest opdateret26. november 2021 Bartoli rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Bartoli

Bartoli Copenhagen er en Dansk smykkeforhandler der også forhandler kollektioner til smykkeforretninger flere steder i landet. Fysisk kan du finde Bartoli’s kollektioner hos:

  • Ringstedet Gulv, Sølv & Ure i Ringsted
  • NYT SYN – Brøndum Jeppesen i Thisted
  • Christina’s Guld & Sølv i Holbæk

 

Men bare rolig, hele udvalget kan også købes online via bartoli.dk. Her kan du også få ekstra rabat på alle smykker, gaver og vedhæng. Smykkekollektionerne er fremstillet til hverdagsbrug, konfirmationer, stundenter, bryllup, forlovelse, barnedåb og lignende events.

Priser på disse unikke smykker er i et prisleje hvor de fleste kan være med. I hvert fald når rabatten er fratrukket. Du vil elske din nye forlovelsesring, studenterhue vedhæng eller øreringe, for smykkernes finish er i særklasse og kvaliteten er super høj.

Bartoli har virkeligt kræset om alle smykkerne og haft sans for selv de mindste detaljer. Smykkeudvalget er også alsidigt og omfatter særlige smykkegenstande som fx. brocher, charms, Creoler/Hoops, hårpynt og medaljoner.

Findes i kategori: