b.energy rabatkode

EL intropris ✓ virker

b.energy introtilbud – kun 240 øre pr. kWh. (uden binding, 0 kr. abonnement og 0 kr. oprettelse)

Vis detaljer
b.energy kører med et super introtilbud på b.special elaftale lige nu, hvor du får de første 6 måneder til en pris fra kun 240 øre pr. kWh. Du får gratis oprettelse, 0 binding og gratis abonnement.
✓ Gyldig
b.energy
Amager Strandvej 403, 2. sal
2770 Kastrup
Danmark
+45 70 28 40 00
kundeservice@b.energy

b.energy rabatkoder 2024

  1. Find en b.energy rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.b.energy
  4. Indsæt den kopierede kode til b.energy og få din rabat.
b.energy
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 11

53 personer

har sparet hos b.energy ♡

Praktisk

Opdateret d.9. april 2024 b.energy rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 400 kr.

Sorter efter rabat for:

Om b.energy

Hos b.energy stræber de efter at gøre grønne valg lette og tilgængelige for alle. De tilbyder grøn strøm fra 100% vedvarende energikilder, støtter den grønne omstilling og fremmer solenergi, vind- og vandkraft.

Med nordiske grønne certifikater sikrer de tilstrækkelig produktion af grøn strøm til at dække dit årlige elforbrug. Du kan vælge mellem to elaftaler. (b.special og b.flex.)

b.special er en af landets billigste variable elaftaler med en introduktionspris på kun 238,81 øre/kWh i de første 6 måneder (i skrivende stund). Efter dette overgår du til b.flex, en anden variabel elaftale fra 251,31 øre/kWh. Begge følger timeprisen for strøm plus handelsomkostninger, grønne certifikater og tillæg.

b.energy har over 9.500 anmeldelser på Trustpilot med en score på hele 4,3 af 5. Har du spørgsmål er deres kundeservice også tilgængelig på telefon. De engagerer sig meget i den grønne omstilling og har plantet 43.355 træer i Danmark med deres kunder.

Som kunde hos b.energy får du også adgang til over 2.800 besparelser hos Visma Logbuy, herunder rabatter på Tivoli, Wolt og Sportsmaster.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat