fbpx

Copenhagen Grooming rabatkode

-20% Rabatkode ✓ virker

(Eksklusiv rabatkode) Spar 20% på ALT hos Copenhagen Grooming

Vis detaljer
I samarbejde med Copenhagen Grooming, kan vi med stolthed tilbyde denne ekslusive rabatkode, på hele 20%, som gælder hele webshoppen. Få et flot skæg, tykkere hår eller smukkere hud, endnu billigere netop nu med rabatkuponen.
✓ Gyldig
Copenhagen Grooming
Fjeldhammervej 19
2610 Rødovre
Danmark
+45 78 76 84 84
support@cphgrooming.com

Copenhagen Grooming – Få øget skægvækst og hårvækst

Kender du ikke til Copenhagen Grooming, eller ønskere du, at lære hvordan deres produkter virker og hvorfor de virker? Så kig med i denne lille reklamevideo og guide fra Cphgrooming, hvor du kan blive klog på deres populære beard growth kit.

Copenhagen Grooming
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 12

16 personer

har sparet hos Copenhagen Grooming ♡

Praktisk

Senest opdateret Copenhagen Grooming rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming er en førende producent af plejeprodukter til mænd, med fokus på skægpleje og grooming. Virksomheden tilbyder et omfattende udvalg af produkter, designet til at pleje, style og vedligeholde mænds skæg og ansigtshår.

Sortimentet fra Copenhagen Grooming spænder fra skægpleje og hårpleje, til hudpleje. CG’s produkter er udviklet med henblik på, at levere den bedst mulige pleje og effektivitet, til mænds skæg, uanset om det er kort og trimmet eller langt og imponerende.

CG er særdeles kendt for deres originale Beard Growth Kit, der er udviklet med fokus på resultater, fra videnskabelige undersøgelser. Så kort sagt, så hjælper Copenhagen Grooming dig til skæg og hårvækst, samt pleje af dit skæg, hår og hud.

Findes i kategori: