fbpx

Falkensten Vin rabatkode

-20% Rabat ✓ virker

Få -20% rabat på vine og alkohol hos Falkensten Vin

Vis detaljer
Falkensten Vin kører i øjeblikket med stærke rabatter på vin og anden alkohol. Spar mere end 20% på en masse udsøgte vine, øl og spiritus. Få direkte adgang til de skarpe tilbud via linket.
✓ Gyldig
Falkensten Vin
Jernbanegade 14B
3600 Frederikssund
Danmark
+45 28 99 26 95
johnni@falkenstenvin.dk

Falkensten Vin

Her får du et lille indblik i hvem der står bag Falkensten Vin og hvad de tilbyder, både fysisk i butikken og på netbutikken.

Falkensten Vin
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 3

622 personer

har sparet hos Falkensten Vin ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 Falkensten Vin rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 140 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Falkensten Vin

Falkensten Vin byder på et udsøgt udvalg af druer og sprut. Med mere end 27 år i branchen, ved Falkensten godt hvilke vine der hitter og hvordan en god drue skal smage.

Falkenstenvin.dk har lagerførte vine og spiritus, som leveres til dig på blot 1-2 dage. På webshoppen kan du også købte velsmagende delikatesser fra Bagsværd Lakrids, Nørre Aaby Bageri, Summerbird og Johan Bülow.

Er du en rigtig vinentusiast kan du også blive en del af Falkensten’s personlige vinsmagninger, som byder på alt fra hvidvine, bobler, rødvin, portvine og meget mere.

Husk at du skal være over 18 år for, at handle spiritus på Falkenstenvine.dk og hermed også for, at kunne benytte vores rabatkoder til Falkensten Vin.

Findes i kategori: