fbpx

Milker rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

10% rabatkode til Milker + Gratis ammeguide

Vis detaljer
Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Milker.dk og forkæl dig selv med 10% billigere ammetøj eller graviditetstøj, samt en gratis ammeguide. Via linket kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så modtager du din gratis ammeguide med det samme i din e-mail indbakke.
✓ Gyldig
Milker
Dyrehavevej 8
DK-2930 Klampenborg
Danmark
+45 71 99 60 03
info@milker.dk
Milker rabatkode
150 kr. rabatkode

Værsgo 150 kr. gratis til shopping hos Milker.dk (gælder køb over 599 kr.)

Vis detaljer
Shop løs i alt ammetøj og ventetøj fra Milker og spar 150 kr. på dit køb. Det eneste krav er, at du handler for 599 kr. eller derover.
30-70% Rabatkode

Denne rabatkode giver 30-70% på alle ikke nedsatte varer (gælder i Black Week hos Milker.dk)

Vis detaljer
Milker.dk har startet de stærke Black Week tilbud, med denne vilde rabatkode. Du får hele 30-70% rabat på hele shoppen, med koden. Dette gælder hele Black Week og ikke på allerede nedsatte varer.
150 kr. Rabatkode

150 kr. rabatkode til Milker.dk i anledningen af Kvindernes Kampdag

Vis detaljer
Milker fejrer de seje kvinder med denne rabatkode, som giver 150 kr. ekstra rabat på alle køb, der overstiger 599 kr. Rabatkoden gælder kun t.o.m. d. 10 marts 2022. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte varer.
Milker.dk
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 16

187 personer

har sparet hos Milker.dk ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 Milker.dk rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 40 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Milker.dk

Milker er et Dansk firma der selv fremstiller amme- og ventetøj til gravide og nybagte mødre. Under udviklingen af tøjet er komfort og design i højsædet. Kollektionerne af ammebluser og ammekjoler har stor efterspørgsel i hele Europa.

Grunden til den store efterspørgsel i hele EU, er fordi, at Milker har et varieret og Nordisk design, som de andre producenter ikke kan måle sig med.

Tøjet bliver fremstillet i Kina, Tyrkiet og Portugal, men Milker har hovedkontor i Danmark. Alt tøj kvalitetstjekkes løbende, da kvaliteten og pasformen altid skal leve op til Milker’s høje standarder.

Det meste af ammetøjet og graviditetstøjet fremstilles i skånsomt, certificeret økologisk bomuld. Denne produktserie kaldes Milker Organic.

Den store interesse fra både Europa, Australien og USA resulterer i en verdensomspændende feedback, som Milker konstant evaluerer udfra. På den måde bliver der altid udviklet og taget hensyn til selv de mindste detaljer.

Milker følger ikke kun med på de nyeste amme- og ventetøj trends, de revolutionere også med innovative tøjprodukter, som er til stor glæde for dig som kunde.