LyskilderDirekte rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

Få en -5% rabatkode til alt hos Lyskildedirekte.dk

Vis detaljer
Er det tid til at få en frisk og energibesparende belysning, til huset, haven eller på kontoret? Spar 5% ekstra på hele udvalget, ved at modtage nyhedsbrevet fra Lyskildedirekte.dk, som du kan tilmelde dig direkte via linket. Du får herefter rabatkoden i din email indbakke.
✓ Gyldig
Lyskilderdirekte
Herstedøstervej 27-29
2620 Albertslund
Danmark
+45 89 88 09 71
info@lyskilderdirekte.dk

LyskilderDirekte – Professionel LED belysning

Gør chefen glad og udskift dine lyskilder til LED. Uanset om det er chefen i hjemmet eller på kontoret, kan du imponere med lyskilder der er miljøvenlige, energibesparende og billige i indkøb. Hos Lyskilderdirekte.dk sparer du nemlig op til 70%. Se selv i reklamevideoen nedenfor.

Lyskilderdirekte rabatkoder 2024

  1. Find en Lyskilderdirekte rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.lyskilderdirekte.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Lyskilderdirekte og få din rabat.
Lyskilderdirekte
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 6

308 personer

har sparet hos Lyskilderdirekte ♡

Praktisk

Opdateret d.10. november 2023 Lyskilderdirekte rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 225 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Lyskilderdirekte

Lyskilderdirekte.dk er ikke bare en LED netbutik, det er et eventyr ind i en verden af lys og tilbehør. Det er som at træde ind i en magisk hule, fyldt med tusindvis af lyskilder, der venter på at blive opdaget og skabe stemning hjemme hos dig.

Hjemmesiden er som en lygtepæl, der guider dig gennem junglen af lyskilder og giver dig mulighed for, at finde lige den LED lyskilde, du har brug for. Du kan nemt navigere igennem, de forskellige kategorier af lyskilder, som om du er en opdagelsesrejsende, på udkig efter den perfekte kilde til at lyse dit hjem eller firma op.

Men det stopper ikke her. Lyskilderdirekte har en imponerende viden om alle slags lyskilder, og de er glade for at dele deres LED og generel el-ekspertise med dig. De har artikler om alt fra energibesparende pærer, til de nyeste LED-teknologier. Du kan også finde en omfattende FAQ og LED guide, der besvarer alle dine spørgsmål omkring valg af lyskilder.

Føl dig tryg ved, at handle hos Lyskilderdirekte. De har flere end 6.000 positive anmeldelser ved Trustpilot. Lyskilderdirekte tilbyder kun sikre LED produkter af høj kvalitet, som er testet og godkendt. Uanset om du søger indendørsbelysning eller udendørs LED.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat