fbpx

One2move

-10% Rabatkode ✓ virker

-10% Rabatkode til One2move (Gælder alle biltyper)

Vis detaljer
Skal du leje bil, bus, trailer, eller varevogn gennem One2move Biludlejning, så snyd ikke dig selv for 10% ekstra udlejningsrabat med denne kampagnekode. Denne rabat gælder ALLE typer køretøjer og hos alle afdelinger i hele landet, ved online booking.
✓ Gyldig
One2move DK ApS
Korsdalsvej 111
2610 Rødovre
Danmark
+45 70 20 88 04
info@one2move.dk

One2move – Lej biler billigt og hurtigt

Hos One2move kan du leje en bil, kassevogn eller andet transportmiddel, præcis til dine behov. Se blot disse tilbud i videoen, hvor billigt det rnt faktisk er, at leje hos One2move. Og husk det hele bliver lidt billigere med vores rabatkoder til One2movebiludlejning.dk.

-13% Rabatkode

-13% rabatkode til One2Move (gælder alle køretøjer)

Vis detaljer
Lige nu sparer du vilde 13% på leje af alle køretøjer eller trailer på One2movebiludlejning.dk. Aktiver rabatkoden i forbindelse med din booking, så fratrækkes dine 13% rabat lige med det samme. Selv tak!
One2move
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 16

1466 personer

har sparet hos One2move ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 One2move rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 800 kr.

Sorter efter rabat for:

Om One2move

One2move tilbyder billig udlejning af biler i hele Danmark. Lej bilen i nærheden af dig og aflever den i den by det passer dig. One2move har gjort det nemt og billigt for alle, at leje en bil præcis efter dine behov.

Mere end bare udlejning af personbiler

Hos One2movebiludlejning.dk kan du lejer flere forskellige former for transportmidler, til både privat og erhvervsbrug, som eksempelvis:

  • Personbiler
  • Flyttebiler
  • Minibusser
  • Varevogne
  • Trailere
  • Autotransporter

One2move har mange fordele

Med mere end 1.300 tilfredse tilbagemeldinger på Trustpilot, for leje af køretøjer hos One2move, kan vi vidst roligt sige, at de er blandt landets bedste biludlejningsservices. Kunderne er yderst tilfredse med kvaliteten af køretøjerne, priserne, afhentning- og leveringsmulighederne og ikke mindst fleksibiliteten heraf.

Skulle du være i tvivl om du kan benytte One2move udlejning i nærheden af dig, så fortvivl ej. One2move er nemlig i flere end 50 byer rundt om i landet. Du kan leje biler helt ned til priser fra 150 kr. om dagen, inklusiv 100 km. kørsel.

One2move er også kendt fra medierne og støtter flere gode formål, heriblandt Knæk Cancer og Red Barnet.

Findes i kategori: