One2move

-13% Kampagnekode ✓ virker

Få -13% rabat på billeje uanset køretøjstype eller varighed

Vis detaljer
One 2 Move lader dig leje et valgfrit køretøj 13% billigere, når du booker online med kampagnekoden. Find det rette transportmiddel og varighed for lejeperioden, skriv koden og book på one2movebiludlejning.dk. God køretur!
✓ Gyldig
One2move DK ApS
Korsdalsvej 111
2610 Rødovre
Danmark
+45 70 20 88 04
info@one2move.dk

One2move – Lej transportmidler og trailere billigt

Hos One2move kan du leje en bil, kassevogn, samt andre transportmidler og trailere, præcis til dine behov. Se blot disse tilbud i videoen, hvor billigt det rent faktisk er, at leje hos One2Move. Og husk det hele bliver lidt billigere med vores rabatkoder til One2movebiludlejning.dk.

 

One2move rabatkoder 2024

  1. Find en One2move rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://one2movebiludlejning.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til One2move og få din rabat.
-13% Rabatkode

-13% One2Move rabatkode (gælder alle former for leje, uanset biltype og periode)

Vis detaljer
Spar 13% på din booking af personbil, kassevogn, autocamper, trailer og meget mere. Vælg hvilket køretøj du vil leje og indtast rabatkoden i kampagnekodefeltet, før du booker.
-10% Rabatkupon

-10% rabatkupon til leje af biler og andre køretøjer fra One2Move

Vis detaljer
One2move.dk er stedet du kan leje biler, buser, varevogne, kassevogne og tilbehør på nettet. Du sparer 10% i hele landet på leje af køretøj med den her rabatkupon.
-13% Rabatkode

-13% rabatkode til One2Move (gælder alle køretøjer)

Vis detaljer
Lige nu sparer du vilde 13% på leje af alle køretøjer eller trailer på One2movebiludlejning.dk. Aktiver rabatkoden i forbindelse med din booking, så fratrækkes dine 13% rabat lige med det samme. Selv tak!
-10% Rabatkode

-10% Rabatkode til One2move (Gælder alle biltyper)

Vis detaljer
Skal du leje bil, bus, trailer, eller varevogn gennem One2move Biludlejning, så snyd ikke dig selv for 10% ekstra udlejningsrabat med denne kampagnekode. Denne rabat gælder ALLE typer køretøjer og hos alle afdelinger i hele landet, ved online booking.
One2move
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 34

1537 personer

har sparet hos One2move ♡

Praktisk

Opdateret d.11. juni 2024 One2move rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 900 kr.

Sorter efter rabat for:

Om One2move

One2move tilbyder billig udlejning af biler i hele Danmark. Lej bilen i nærheden af dig og aflever den i den by det passer dig. One2move har gjort det nemt og billigt for alle, at leje en bil præcis efter dine behov.

Mere end bare udlejning af personbiler

Hos One2movebiludlejning.dk kan du lejer flere forskellige former for transportmidler, til både privat og erhvervsbrug, som eksempelvis:

  • Personbiler
  • Flyttebiler
  • Minibusser
  • Varevogne
  • Trailere
  • Autotransporter

One2move har mange fordele

Med mere end 1.300 tilfredse tilbagemeldinger på Trustpilot, for leje af køretøjer hos One2move, kan vi vidst roligt sige, at de er blandt landets bedste biludlejningsservices.

Kunderne er yderst tilfredse med kvaliteten af køretøjerne, priserne, afhentning- og leveringsmulighederne og ikke mindst fleksibiliteten heraf.

Skulle du være i tvivl om du kan benytte One2move udlejning i nærheden af dig, så fortvivl ej. One2move er nemlig i flere end 50 byer rundt om i landet. Du kan leje biler helt ned til priser fra 150 kr. om dagen, inklusiv 100 km. kørsel.

One2move er også kendt fra medierne og støtter flere gode formål, heriblandt Knæk Cancer og Red Barnet.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat