fbpx

Ovellie rabatkode

-70% Rabat ✓ virker

Få op til 70% rabat på Ovellie.dk i deres skønne verden af leg og magi

Vis detaljer
Ovellie.dk kører et stort og besparende udsalg i øjeblikket. Du sparer helt op til 70%. Rabatten kan tilgås via linket og dette kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Ovellie
Hesthøjvej 16
7870 Roslev
Danmark
+45 71 74 75 60
info@ovellie.dk
https://ovellie.dk/
-15% Rabatkode

-15% Black Friday rabatkode til Ovellie – gælder ALT på shoppen

Vis detaljer
Skal julegaverne købes ind til de mindste? Så slå til nu under black friday og få 15% ekstra rabat på alt fra legetøj, til babyudstyr og indretning til børneværelset.
Ovellie
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 18

69 personer

har sparet hos Ovellie ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 Ovellie rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 110 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Ovellie

Ovellie er specialister i kvalitets legetøj for børn i alderen 1-8 år. Alt leg og magi fra Ovellie er nøje udvalgt med henblik på kvalitet og sjældenhed. De unikke produkter du finder hos Ovellie, finder du nemlig ikke ret mange steder.

Siden 2015 har Simone – som er ejeren af Ovellie.dk, specialiseret sig i, at vælge de rette ting til hylderen, så leg ikke kun er sjovt, men grimt. Takket være Simone, kan legetøjet nemlig rode, uden at det ødelægger indretningen i hjemmet.

Udover rabatter i lange baner, byder Ovellie også på en lang række fordele, hvor du kan føle dig som en del af Ovellie familien. Simone og teamet bag Ovellie, elsker nemlig at please alle kunder på webshoppen.

Findes i kategori: