fbpx

Legekammeraten rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

Den her rabatkode giver -10% ekstra rabat på alt hos Legekammeraten.dk

Vis detaljer
Shop amok hos Legekammeraten og få 10% rabat på alt børnetøj, accessories, legetøj og alle andre produkter på webshoppen. Aktiver rabatkoden i kurven før du betaler, så får du rabatten med det samme.
✓ Gyldig
-50% Rabat ✓ virker

Få -50% rabat på udvalgt legetøj og børnetøj

Vis detaljer
Legekammeraten kører lige nu med en helt vild rabatkampagne! Du får 50% i rabat på mere end 170 forskellige stykker børnetøj og legetøj. Rabatten er henvendt børneartikler til både piger og drenge, fra 0-16 år.
✓ Gyldig
29,- Rabat ✓ virker

Spar 29 kr. og få gratis levering på Legekammeraten.dk (ved køb over 499,-)

Vis detaljer
Du kan få leveret dine børneprodukter helt kvit og frit med GLS. Det kræver blot at du handler på Legekammeraten.dk for minimum 499 DKK. Du sparer derved 29 kr.
✓ Gyldig
-40% legetøj ✓ virker

Spar 40% på legetøj fra Legekammeraten (gælder udvalgte legeartikler)

Vis detaljer
Legekammeraten kører en super børnevenlig rabatkampagne, med mulighed for over 40% legetøjsrabat. Rabatten varierer meget og gælder udvalgt legetøj. Få adgang til tilbuddene via linket.
✓ Gyldig
Legekammeraten.dk
Thurøvej 13
9500 Hobro
Danmark
+45 86 68 88 88
web@legekammeraten.dk
Legekammeraten rabatkode

Legekammeraten rabatkoder 2024

  1. Find en Legekammeraten rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://legekammeraten.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Legekammeraten og få din rabat.
-15% Rabatkode

Spar -15% på leg, tøj og tilbehør for de mindste hos Legekammeraten.dk

Vis detaljer
Legekammeraten holder efterårsferie og derfor får du 15% rabat på hele købet med koden. Så bestil dit legetøj, børnetøj eller andet udstyr til de små nu og spar stort.
50 kr. Rabatkode

50 KR. rabatkode til bogen – Året Rundt med Pelle & Ronja

Vis detaljer
Spar 50 kr. ekstra på bogen, Året Rundt med Pelle & Ronja med denne rabatkupon. Den populære og søde børnebog, har en lille fortælling om alle højtiderne, samt en forklaring på højtiderne.
Legekammeraten
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 17

1814 personer

har sparet hos Legekammeraten ♡

Praktisk

Opdateret d.30. januar 2024 Legekammeraten rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 260 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Legekammeraten

Hos Legekammeraten er der tøj og leg til ethvert barn. Legekammeraten byder på en kundeservice der er udover det du er vandt til. Det gælder uanset om du handler i den fysiske butik i Hobro, eller på webshoppen.

Det store sortiment består af drengetøj, pigetøj, accessories og legetøj. Tøjstørrelserne spænder fra 0 til 16 år. Der er tøj til børn for både kræsne og praktiske forældre, i alle prisklasser.

Tøjet rummer en lang række velkendte varemærker, herunder Name It, Levi’s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hummel, Lego og mange flere. Bor du i nærheden af Hobro, er det også muligt for dig at bestille på Legekammeraten.dk og afhente ordren fysisk i butikken.

Legekammeraten i Hobro kendte du måske før som Ønskebørn. Det skyldes at ejerne har solgt deres Ønskebørn butikker fra og ændret butiksnavn til Legekammeraten. Legekammeraten er drevet af det skønne personale Fie, Amanda, Rikke, Kristen og Sten.

I øjeblikket er det muligt at gøre nogle helt eksklusive kup på legetøj og børnetøj. Benyt de gratis rabatkoder til Legekammeraten, som vi udsteder og få råd til lidt ekstra, til dine kære børn. Der er helt op til 50% rabat på børneartikler på Legekammeraten.dk her og nu.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat