fbpx

Barberskabet rabatkode

198 kr. Rabat ✓ virker

Få 198 kr. rabat på 4 stk. pletfri + antibakteriel og lugtfri T-shirts fra Barberbladet.dk + gratis levering

Vis detaljer
Køb 4 stk. af de meget populære t-shirts fra Barberbladet og spar 198 kr. + gratis fragt. Din pris via linket er kun 798 kr. for 4 stk. Normalprisen er 249 kr. pr. styk. Disse t-shirts er antibakterielle, lugtfri og afvisende overfor pletter. Rabat fås via linket, uden brug af rabatkupon.
✓ Gyldig
49 kr. Barberblade ✓ virker

Prøv de meget populære barberblade fra Barberbladet.dk til kun 49 KR. i dag!

Vis detaljer
Så det nu du skal bestille barberblade på abonnement hos Barberbladet. Du får nemlig en prøvepakke til kun 49 kr. Så bliver det ikke billigere, at få en tæt og komfortabel barbering. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker levering og kan opsige når det passer dig.
✓ Gyldig
148 kr. Vitaminer ✓ virker

Prøv 8 ugers alt-i-en multivitamin fra Barberskabet.dk til kun 148 kr.

Vis detaljer
Lige nu kan du prøve Barberskabets Dansk udviklet multivitaminpille, som indeholder alt du behøver af vitaminer. Vitaminpillen er helt fri Titandioxid. Få 8 ugers forbrug for kun 148 kr. lige nu!
✓ Gyldig
Barberskabet ApS
Kattesundet 4, 2. sal
1458 København K
Danmark
+45 89 88 49 42
kontak@barberskabet.dk

Barberskabet – Mere end bare kvalitets barbering

Barberskabet.dk er særdeles kendt for deres gode barber produkter, som knivskarpe blade, shaving creme og aftershave balm. Men hos Barberbladet har de også udviklet lugtfri og pletfri t-shirts, samt strømper og boxershorts. Se i denne video hvor stærkt afvisende de er overfor vin-pletter og andet væske, samt hvor pænt de sidder på kroppen.

Barberskabet
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

38 personer

har sparet hos Barberskabet ♡

Praktisk

Senest opdateret Barberskabet rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 100 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Barberskabet

Barberskabet.dk er en Dansk producent og forhandler af barberprodukter, tekstiler og vitaminer. Deres sortiment omfatter alt fra barberskrabere og skum til aftershave og shaving creme.

Alle produkter er nøje udviklet med fokus på optimal komfort og effektivitet, der giver dig den bedste oplevelse og det bedste resultat hver gang.

Et af de mest populære produkter hos Barberskabet.dk er deres barberblade. Disse er fremstillet i høj kvalitet, er skarpe og holdbare. Dette sikrer en tæt og glat barbering, hver gang. Disse blade kan købes løst, sammen med skaft, shaving cream og aftershave balm, eller som abonnement, med levering så ofte du ønsker.

Udover deres barberprodukter tilbyder Barberskabet.dk også pletfri og lugtfri t-shirts. Disse t-shirts er perfekte til dig der er aktiv i hverdagen, står i køkkenet, eller generelt sviner lidt under middagen. En hvid t-shirt er svær at holde ren for pletter, lugt og sved. Men med denne innovative t-shirt er du sikret døgnet rundt. Bedst af alt, kan de vaskes på normalt 30 graders vaskeprogram.

Barberskabet har også udviklet et multivitamin produkt, der giver dig alt hvad du behøver i én pille. Disse vitaminpiller er helt fri for Titandioxid.