Blue Glass rabatkode

Blueglass.dk
Nørre Alle 70F, 1 Sal
8000 Aarhus C
Danmark
+45 60 81 08 86
Kontakt@blueglass.dk

Blue Glass rabatkoder 2024

  1. Find en Blue Glass rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.blueglass.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Blue Glass og få din rabat.
22% Rabatkode

22% kuponkode til Blueglass.dk – Gælder alle briller

Vis detaljer
Spar 22% på dine nye blueglass briller med den her rabatkupon. Gælder både med og uden styrke, til alle køn, gaming og meget mere.
Blue Glass
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 1

407 personer

har sparet hos Blue Glass ♡

Praktisk

Opdateret d.3. februar 2023 Blue Glass rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 50 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Blue Glass

Blueglass forhandler bluelight briller som beskytter mod blåt lys. Blåt lys kommer fra digital enheder du bruger i dagligdagen, såsom computer, tablet, tv og smartphone. Brillerne med det unikke glas er gennemtestet og bevisligt effektivt.

Blue Glass anbefaler at benytte brillerne hver gang man benyttet en digital enhed for at beskytte sig selv. Der er foretaget et forskningsprojekt af det amerikanske Oregon State University, hvor bananfluer blev udsat for blåt lys i 1 måned. De bananfluer der blev udsat for blåt lys i en måned, levede halvt så længe som de bananfluer, der ikke blev udsat for lyset.

Brillerne kan købes til en fornuftig pris og i flotte designs, både med og uden styrke. Blue Glass brillerne er designet enkle og tidsløse og fås til både mænd og kvinder.

Teamet bag Blueglass.dk er dedikeret til deres produkter og står 100 procent inde for brillern. Holdet bag shoppen bruger til dagligt selv brillerne, med gavnlig effekt. Blueglass briller kan også hjælpe dig til en bedre og mere rolig nattesøvn.

Skulle du være i tvivl om effekten, kan du læse de mange positive anmeldelser fra deres kunder. Husk at få din rabatkode med til Blue Glass før du handler, så du kan erhverve dine nye briller til en lavere pris.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat