fbpx

Camilla Krøyer rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

-10% Eksklusiv Rabatkode til Camillakroeyer.dk

Vis detaljer
Tak til Camilla Krøyer for denne eksklusive rabatkode, der giver hele 10% ekstra rabat! Rabatkoden gælder alle smykker på hele webshoppen, uden krav til minimumskøb.
✓ Gyldig
-15% Rabatkode ✓ virker

Få en -15% rabatkode til Camilla Krøyer Jewellery

Vis detaljer
Via linket kan du få en rabatkode på hele 15% til camillakroeyer.dk. Alt du skal gøre er, at tilmelde nyhedsbrevet via linket, så modtager du rabatkoden på mail, med det samme. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.
✓ Gyldig
TRENDDAY ApS
Borgergade 3
1300 København K
Danmark
+45 71 74 51 56
support@camillakroeyer.dk
Camilla Krøyer rabatkode
Gratis forsendelse

På camillakroeyer.dk kan du få gratis leveringen helt gratis med DAO. Det eneste du skal gøre er, at handle dine favorit smykker for mindst 499 kr. Så betaler Camilla din fragtomkostning og du sparer derved yderligere 30 kr på dine nye accessories.

Gratis afbetaling

Køb nu og betal først senere, helt uden renter og gebyr. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. På Camillakroeyer.dk kan du nemlig vente med betalingen og få dine nye ringe, halskæder og andre accessories med det samme.

Nyhedsbrev med fordele

Hos Camilla Krøyer kan du tilmelde dig hendes nyhedsbrev på mail og få en masse fordele direkte i din indbakke. Tilmelder du dig nu, bliver du også belønnet med en ekstra rabat, som tak. Du kan til enhver tid opsige nyhedsbrevet igen, men hvem elsker ikke fede nyheder og gode tilbud?

Gratis Smykke

Køb 3 og betal kun for 2 (gælder ALLE smykker)

Vis detaljer
Camilla Krøyer forærer dig lige nu 1 valgfrit smykke helt gratis! Læg 3 smykker i kurven og få det billigste helt gratis! Alle smykker gælder med i dette tilbud og kræver ikke brug af rabatkode.
-15% Rabatkode

Få 15% rabat i anledningen af kvindernes internationale kampdag

Vis detaljer
Kvinderne hyldes hos Camilla Krøyer Jewellery i dag og i morgen, fordi det er kvindernes internationale kampdag. Det fejres med denne 15% rabatkode der gælder alle smykkerne t.o.m. d. 9/3-2021.
Camilla Krøyer
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

2424 personer

har sparet hos Camilla Krøyer ♡

Praktisk

Senest opdateret9. marts 2021 Camilla Krøyer rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 35 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Camilla Krøyer

Camilla Krøyer fra velkendte Trendday, står bag den allerede succesfulde webshop Camilla Krøyer Jewellery, hvor hun sælger smykker af høj kvalitet. Camilla havde et ønske om smykker hvor kvaliteten var høj og prisen var lav. Det var dog ikke lige til at opstøve, så derfor besluttede hun sig for selv, at starte en smykkekollektion, som kunne leve op til hendes egne ønsker.

Camilla Krøyer Jewellery kan derfor byde på lækre smykker af rustfrit stål, med ægte 18 karat guldbelægning eller 925 sterling forsølvet. Priserne er nede hvor alle kan være med og der er råd til, at eje flere forskellige smykker.

Kvaliteten er helt i top. Smykkerne nikkelfri og blyfri. Smykkerne smitter ikke af og bliver ikke grimme! Hvad mere kan man forlange? Det skulle da lige være, at smykkerne kan tåle vand, parfume, sved og lignende… Og selvfølgeligt kan de også tåle alle disse ting.

Sortimentet er allerede vokset støt og der kommer konstant nye smykkekollektioner på hylderne. I skrivende stund har Camilla allerede Panser kollektionen, Figaro kollektionen og Melted kollektionen, som byder på hver sine unikke udtryk.

Fælles for alle smykkekollektioner er, at priserne er super fordelagtige og der kan indhentes yderligere smykkerabat! Snup din rabatkode før du handler dine accessories og nyd glæde af din ekstra rabat på alle smykker. Rabatkuponer skal bare anføres i rabatfeltet før betaling.

Findes i kategori: