fbpx

Curved rabatkode

-20% Rabatkode ✓ virker

Spar 20% mere på alt Mesh fra Curved med den her rabatkupon

Vis detaljer
Elsker du tøj i mesh? Så køb din nye trøje, leggings eller noget helt tredje tøj nu på Curved.dk og spar 20% yderligere, ved brug af koden.
✓ Gyldig
10% Rabatkode ✓ virker

Få 10% rabat på hele dit køb hos Curved.dk

Vis detaljer
Følg linket og tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden, så modtager du en personlig rabatkode på 10%, direkte i din e-mail indbakke, med det samme. God shopping!
✓ Gyldig
-20% Rabatkode ✓ virker

Spar 20% ekstra på alt træningstøj med denne rabatkode til Curved

Vis detaljer
Curved giver lige nu i en kort periode, hele 20% yderligere fitness rabat på alt træningstøjet på webshoppen. Curved ønsker dig held og lykke med træningen i det dejlige forårsvejr.
✓ Gyldig
Hos Lone
Langetoften 2
4320 Lejre
Danmark
+45 46 48 00 50
hello@curved.dk
Curved rabatkode
3 For 2 Rabatkode

Fødselsdags rabatkode hos Curved.dk – Tag 3 og betal kun for 2 (gælder alle varer)

Vis detaljer
Curved fejrer fødselsdag med en rabatkupon, hvor du kan købe 3 stykker tøj og kun betale for 2. God shopping!
-20% Rabatkode

I denne weekend får du 20% ekstra rabat på hele webshoppen med den her værdikode

Vis detaljer
Curved elsker dine kurver og det fejres i denne weekend, med en lækker deal! Du får nemlig 20% rabat på HELE webshoppen, til og med på søndag. Så skulle der vidst gerne blive råd til noget nyt og lækkert tøj fra Curved.dk.
-20% Rabatkode

-20% rabatkode der gælder alle de nedsatte varer hos Curved

Vis detaljer
Curved har gang i det helt store sommerudsalg på shoppen og med denne rabatkupon, får du 20% ekstra rabat på alle de i forvejen nedsatte produkter. Så er det tid til lidt lækkert nyt Plus Size tøj fra Curved.dk, så skal du slå til nu.
-20% Rabatkode

Singles Day rabatkode – Spar 20% på Curved.dk (kun i dag)

Vis detaljer
Curved.dk fejrer Singles Day for dig, uanset om du er single eller ej, så skal du ikke snydes for 20% rabat. Rabatkoden gælder kun d. 11/11/2021 t.o.m. kl. 8:00. Herefter får du rabatten automatisk, uden brug af denne rabatkode, men kun i dag.
-20% Rabatkode

Rabatkode til Curved – Få 20% rabat på alle tunikaer

Vis detaljer
T.o.m. søndag i denne weeekend, får du 20% ekstra rabat på alle Tunikaer hos Curved.dk. Benyt blot rabatkoden i kurven, så fratrækkes tunika-rabatten automatisk. God weekeend!
Curved
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 17

313 personer

har sparet hos Curved ♡

Praktisk

Senest opdateret1. november 2022 Curved rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 100 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Curved

Curved.dk forhandler dametøj i plus size størrelser og har gjort dette siden 1998. Curved er ejet og drevet af den fysiske butik “Hos Lone” som holder til i Osted på Sjælland.

Curved.dk følger altid med i den nyeste mode og har fokus på designs og pasform der virker slankende. Tøjet fås i små størrelser, helt ned til str. 36. Til gengæld kan du også købe tøj helt op til størrelse 60 eller XXXXL.

På curved.dk er der tøj til enhver pige eller kvinde der har lidt ekstra på sidebenene. Du kan forvente en god service, hurtig ordrebetjening og tøj i god kvalitet med flotte designs.

Findes i kategori: