fbpx

Dykkerur.dk rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

EKSKLUSIV Rabatkode: Få 5% rabat på alle produkter (testet og virker)

Vis detaljer
Vi har fået æren af, at kunne tilbyde jer denne eksklusive rabatkode til Dykkerur.dk. Rabatkoden er gyldig og gælder alle dykkerure på webshoppen.
✓ Gyldig
-45% Rabat ✓ virker

-45% rabat på dykkerure til mænd & kvinder på velkendte urmærker

Vis detaljer
Dykkerur.dk kører i øjeblikket med gode besparelser på flere end 60 forskellige dykkerure, til både kvinder og mænd. Alle ure er fra store urmærker som Citizen, Casio, Invicta og V.O.S.T. Germany. Besparelserne strækker sig helt op til 84% rabat på vandtætte ure til dykning.
✓ Gyldig
Watch World ApS
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark
Ikke oplyst
info@dykkerur.dk
Dykkerur rabatkode
-10% Rabatkode

Januarudsalg – Få 10% ekstra rabat på alle ure hos Dykkerur.dk (også nedsatte ure)

Vis detaljer
Så er januarudsalget skudt igang hos Dykkerur.dk. Du skal blot finde dine yndlingsure, som passer til din hobby, sport eller hverdag. Put uret/urerne i kurven og skriv rabatkoden, så fratrækkes yderligere 10% fra totalprisen.
-10% Rabatkode

-10% Januarudsalg rabatkode til Dykkerur.dk

Vis detaljer
Dykkerur.dk skyder 2022 igang med et brag af en prisfest på ure! Skulle tilbuddene ikke være nok for dig, så får du tilmed 10% ekstra rabat på alle ure, med denne Dykkerur.dk rabatkode.
-10% Rabatkode

-10% Dykkerur.dk rabatkode (Gælder hele Black Week)

Vis detaljer
Dykkerur holder Black Week og forkæler jer derfor med denne 10% rabatkode, til hele udvalget på Dykkerur.dk. Så bliver Black Week da ikke bedre.
-10% Rabatkode

-10% rabatkode til Dykkerur.dk i anledning af Singles Day (kun i dag)

Vis detaljer
Spar 10% på hele udvalget af ure og dykkerure på Dykkerur.dk, i anledningen af Singles Day. Rabatkoder gælder derfor kun i dag.
-10% rabatkupon

Spar 10% i vinterferien på Dykkerur.dk med denne rabatkupon

Vis detaljer
Dykkerur.dk fejrer vinterferien med en lækker overraskelse, i form af en gratis rabatkode, som giver 10% yderligere rabat på alle urerne i udvalget.
-10% Rabatkode

(virker i perioder) 10% Rabatkode + Gratis Fragt på Dykkerur.dk

Vis detaljer
Helt vildt tilbud fra Dykkerur.dk! Rabatkoden lader dig opnå 10% ekstra webshop rabat + helt gratis levering. Det gælder vel og mærket ALLE dykkerure på shoppen. Bemærk at alle dykkerure er vandtæt til minimum 20ATM. Så bliver det ikke meget bedre! Når rabatkoden er aktiv, står den i topbaren på dykkerur.dk.
-10% Rabatkode

(virker i perioder) Få -10% rabat på hele udvalget af ure

Vis detaljer
Jep denne rabatkode giver dig 10% på hele udvalget. Kopier rabatkoden og få din rabat med det samme, på netop dit yndlings ur fra Dykkerur.dk.
Dykkerur.dk
Karakter: 4.82/5 Antal stemmer: 11

404 personer

har sparet hos Dykkerur.dk ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 Dykkerur.dk rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 650 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Dykkerur.dk

På dykkerur.dk finder du en lang række af kvalitets dykkerure til kvinder og mænd i alverdens varianter og størrelser. Siden 2009 har Dykkerur.dk forhandlet ure, så ekspertisen er stor. Derfor er du sikret et solidt udvalg af dykkerure der bare virker og har de rigtige funktioner. Alle ure er også ideelle til dig der fisker eller sejler, da de er 100% vandtæt til minimum 20 ATM.

Dykkerur bestræber sig på at være blandt markedets laveste priser på alle ure. Holdet bag dykkerur.dk har stor passion for dykning og sportslige ure, så derfor er dykkerure helt oplagt at forhandle. Hjælpen er altid lige ved hånden, hvis du har behov for hjælp til valg af det rette ur til dykning.

Når du har fundet det perfekte ur til dig, så glem ikke din Dykkerur rabatkode, som frit kan benyttes. Vi har altid rabatkoder til Dykkerur.dk som er testet og godkendt.

Dykkerur.dk har også sikret sig et tæt samarbejde med en af Danmarks absolut bedste urmagere, så du kan være sikker på, at dit ur altid havner i de bedste hænder. Dette gælder også ved eventuelle reklamationer på dit lækre ur.