fbpx

Fashionzone rabatkode

15% Rabatkode ✓ virker

15% rabatkode til alle Blue Light briller og solbriller fra Fashionzone

Vis detaljer
Vi har et tæt samarbejde med Fashionzone og kan i den anledning tilbyde dig 15% rabat på hele dit køb på Fashionzone.dk. Rabatkoden gælder alle solbriller, briller og blue light briller, uanset pris og antal.
✓ Gyldig
Fashionzone
Bøllemosevej 22
3550 Slangerup
Danmark
+45 29 12 21 42
support@fashionzone.dk
Fashionzone rabatkode
-50% Rabatkode

50% Black Week rabatkode til FashionZone

Vis detaljer
FashionZone er gået helt i sort og giver vilde 50% rabat på hele webshoppen! Benyt denne rabatkode under Black Week og få halv pris på dine nye blue light briller eller solbriller, hos Fashionzone.dk. Glædelig Black Week!
Fashionzone
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 7

276 personer

har sparet hos Fashionzone ♡

Praktisk

Senest opdateret3. februar 2023 Fashionzone rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 65 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Fashionzone

Fashionzone er din online brilleforhandler med speciale i anti blue light. Med Blue Light briller beskytter du dit syn mod farlige stråler. Dette kan hjælpe til en bedre nattesøvn og deres solbriller har 100% uv-beskyttelse.

Med mere end 25 års erfaring i branchen, er du i sikre hænder når du handler på Fashionzone.dk. Blue light stråling kommer fra elektroniske apparater som computer, tv, mobil og tablets, hvilket man benytter dagligt. Det blå lys mindsker din produktion af melatonin, hvilket resulterer i en dårligere nattesøvn og døgnrytme.

Derfor kan det klart anbefales at beskytte dig selv med et par Blue Light briller fra Fashionzone, som du tilmed får rabat på. Lige nu har vi en gyldig rabatkode til alle briller og solbriller hos Fashionzone.dk.