fbpx

Fitness Shoppen rabatkode

59 kr. Rabat ✓ virker

Spar 59 KR. og få GRATIS levering med Bring på Fitnessshoppen.dk

Vis detaljer
Fitnessshoppen.dk tilbyder netop nu helt gratis levering med Bring, til en værdi af 59 kr. Alt du skal gøre er, at shoppe for over 999 kr., så bliver fragtomkostningen automatisk sat til 0 kr. og du sparer derved 59 kr. Dette kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Sport Scandinavia ApS
Niels Bohrs Vej 2
9900 Frederikshavn
Danmark
+45 70 126 126
info@spsca.dk

Fitness Shoppen er eksperter i fitness og træning

Fitness Shoppen der også ejer Bokse Shoppen er drevet af et kompetent team, der ved alt om træning. Deres mission er, at være de største indenfor fitness, boksning og træning, med det største udvalg, de laveste priser og den bedste kundeservice! Se videoen herunder og kom med et kig bag Fitnessshoppen.dk.

Fitness Shoppen
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 6

1050 personer

har sparet hos Fitness Shoppen ♡

Praktisk

Senest opdateret2. februar 2023 Fitness Shoppen rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 250 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Fitness Shoppen

Med Fitness Shoppen kan du virkeligt komme i form, også hjemmefra. På Fitnessshoppen.dk kan du nemlig købe alt fra løbehjul og havespil, til seriøse motionsmaskiner og en masse pro-udstyr.

Fitnessshoppen.dk byder på landets måske største udvalg af udstyr til sportsgrene, samt til motionister. Uanset om du er helt grøn eller pro., så har Fitnessshoppen helt sikkert, det du står og mangler.

Køb dit nye træningstøj, dine vægte, eller sportsudstyr på Fitnesshoppeen.dk, med vores rabatkupon og få det hele lidt billigere. Glem heller ikke, at der er gratis levering på køb over 999 kr.

Findes i kategori: