Flexii rabatkode

200 kr. rabat ✓ virker

(Flexii deal) Spar 200 kr. på Fri tale + Fri data mobilabonnement med 5G

Vis detaljer
Flagskibs mobilabonnementet fra Flexii er fri tale + fri data og det får du til kun 69 kr. om måneden, de første 2 måneder. Herefter fortsætter abonnementet til blot 169 kr. pr. måned. Dette mobilabonnement har 5G netværk.
✓ Gyldig
Flexii
Fadet 4
1799 København V
Danmark
ikke oplyst
kundeservice@flexii.dk

Flexii rabatkoder 2024

  1. Find en Flexii rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.flexii.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Flexii og få din rabat.
100 kr. Rabat

Få 100 kr. rabat på fri tale + 50 GB data mobilabonnement (kun 29 kr/md. i 2 mdr.)

Vis detaljer
Dette nytårstilbud giver dig 50 kr. rabat pr. måned i 2 måneder, når du køber fri tale + 50 GB data mobilabonnement hos Flexii.dk. Herefter er prisen 79 kr. om måneden.
80 kr. Rabat

Spar 80 kr. og få Flexii Fri Tale + 20 GB data til kun 19 kr/md. i 2 mdr.

Vis detaljer
Spar 40 kr. pr. måned i 2 måneder på mobilabonnementet fra Flexii med fri tale og 20 GB data. Herefter er prisen kun 59 kr. pr. måned.
Flexii
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 16

70 personer

har sparet hos Flexii ♡

Praktisk

Opdateret d.10. juni 2024 Flexii rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Flexii

Flexii er det online mobilselskab, der er skabt i en tid med konstant forandring, hvor verden, landskabet og telebranchen oplever konstant udvikling.

Flexii har som mål at revolutionere den traditionelle tilgang til mobilkommunikation ved, at erstatte det gamle callcenter med en 100% digital og enkel platform. Den digitale tilgang gør det muligt for Flexii at tilbyde mobilabonnementer til priser, der er særdeles overkommelige.

Flexii adskiller sig ved ikke at være tilgængelig i fysiske butikker og undlader, at tilbyde ekstratjenester som streamingtjenester, som tilkøbsmuligheder. I stedet fokuserer de på at levere simple og økonomisk fordelagtige mobilabonnementer til deres kunder.

Flexii præsenterer sig som udbyderen af simple og billige mobilabonnementer og garanterer en serviceminded kundeserviceoplevelse. De udnytter 3’s stærke 4G- og 5G-netværk for, at sikre pålidelig mobilkommunikation.

Ved at tage højde for den dynamiske udvikling inden for teknologi og kommunikation ønsker Flexii, at skabe en brugercentreret oplevelse, der er tilpasset de skiftende behov i den moderne verden.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat