Foderhulen rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

Inviter venner og optjen rabat + 10% rabatkode til dine venner

Vis detaljer
Foderhulen kører en rabatkampagne der giver dine venner 10% rabat + 25 gulerødder (point) til dig selv. Giv din personlige kode til folk du kender, så får de 10% samlerabat på deres køb og du optjener 25 gulerødder pr. ordre, direkte på din konto. Kender du ikke din personlige invitationskode, kan du få denne ved, at skrive en mail til kundeservice@foderhulen.dk. Når du har optjent 150 gulerødder, kan de omveksles til en rabatkode.
✓ Gyldig
Gratis GLS fragt ✓ virker

Få leveret dit foder og godbidder mv. helt gratis med GLS (for køb over 500 kr)

Vis detaljer
Foderhulen sender forsvarligt dine pakker med GLS. Når forkælelsen til dine små kæledyr overstiger 500 kr. i indkøbskurven, opnår du automatisk gratis fragt.
✓ Gyldig
Optjen Gulerødder ✓ virker

Optjen gulerødder når du handler på Foderhulen.dk og få rabat!

Vis detaljer
Foderhulen har et loyalitetsprogram der lader dig optjene gulerødder, hver gang du handler på webshoppen. Dine gulerødder er en slags point som kan omveksles til kontante rabatter. Følg linket og læs mere omkring optjening af gulerødder.
✓ Gyldig
Foderhulen.dk
Kjellerupsgade 60c, Visborg
9560 Hadsund
Danmark
+45 30 27 93 66
kundeservice@foderhulen.dk

Foderhulen rabatkoder 2024

  1. Find en Foderhulen rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://foderhulen.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Foderhulen og få din rabat.
Foderhulen
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 21

388 personer

har sparet hos Foderhulen ♡

Praktisk

Opdateret d.28. januar 2024 Foderhulen rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 130 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Foderhulen

Foderhulen er din foderspecialist til smådyr
På foderhulen.dk finder du sundt og alsidigt foder til alt som kaniner og marsvin, samt andre smådyr. Foderhulen har stor erfaring med helbred og trivsel for små kæledyr. Hos Foderhulen går du aldrig galt i byen, specielt ikke når kundeservicen er så omfattende, at du kan få hjælp til valg af samtlige produkter.

Marsvin
Teamet hos Foderhulen elsker de søde små marsvin. I mere end 15 år har Foderhulen beskæftiget sig med marsvinehold på et seriøst niveau. Foderhulen er specialister indenfor foder og helbred for marsvin i alle størrelser og aldre. Det kommer til din fordel når du skal handle marsvinefoder, for du er sikret en særdeles høj kvalitet, der holder dit marsvin sundt og rask.

Kanin
Når det kommer til kaniner har Foderhulen også helt exceptionel er kompetance. Det vil sige at du er sikret de bedste godbidder, tilbehør og kaninfoder. Udvalget er omfattende og hjælpen er nær, når du skal købe kaninfoder.

Teamet hos Foderhulen har selv haft kaniner i mange år og ved derfor hvilke fodermærker der er aller bedst for din kanin og pengepung. Der er lagt vægt på kornfrie godbidder og næringsrig foder med naturlige indholdsstoffer.

Pakkeløsninger
Til alle smådyr og gnavere der er omfattet af Foderhulen’s sortiment, tilbydes der pakkeløsninger. Pakkerne er henvendt til både nye ejere med startpakker, samt erfarne ejere med foder og gufpakker. Disse gufpakker kan købes i normal pakkestørrelse, samt en stor Deluxe gufpakke. Når du køber en pakkeløsning opnår du 20% besparelse, sammenlignet med løskøb.

Foder abonnementer
Sidst men ikke mindst tilbydes foder abonnementer, hvilket gør det helt enkelt at spare tid og penge. Du bestemmer selv om du ønsker, at abonnere på basalt foder, eller specialfoder med blandt andet stilke, urter, blade og blomster.

Det er op til dig om du ønsker levering 1 gang om måneden, hver 2. måned, eller kvartalsvis. Ligemeget hvad du vælger, sparer du penge ved den Foderhulen rabat du opnår.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat