fbpx

Guldbech rabatkode

-15% Rabatkode ✓ virker

-15% rabatkode til næsten alle smykker fra Guldbech.dk

Vis detaljer
Benyt denne rabatkupon til dit næste køb af smykker, som fx. halskæder, armbånd, ringe, ure og meget mere hos Guldbech. Den gælder udvalgte produkter på webshoppen, så prøv lykken.
✓ Gyldig
Gratis Fragt ✓ virker

Denne rabatkode giver gratis forsikret levering af din ordre på Guldbech.dk

Vis detaljer
Få dine smykker leveret kvit og frit, ved brug af denne rabatkode. Dine smykker bliver leveret som en forsikret pakke helt gratis.
✓ Gyldig
Guldbech
Jessensgade 4
8700 Horsens
Danmark
+45 81 40 87 30
salg@guldbech.dk

Guldbech – Smykker på nettet

Guldbech er mere end en lokal smykkeforhandler fra Horsens. De har også en helt fantastisk netbutik, med super gode priser og en flot visualisering af de mange smykker, samt beskrivelser der uddyber alle detaljer.

Du kan tilmed lære af deres udførlige videoguides, som fx. dette lille klip, der guider dig til afkortning af Christina Jewelry & Watches armbånd.

Guldbech
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 11

133 personer

har sparet hos Guldbech ♡

Praktisk

Senest opdateret Guldbech rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 150 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Guldbech

Guldbech er en lokal familieejet guldsmed fra Horsens, med mere end 40 år bag sig. I 2018 fik guldsmeden navnet Guldbech, en flot modernisering af butikken og en komplet make-over.

Ikke kun i Horsens har butikken succes, men også på nettet med webshoppen Guldbech.dk, bruser de frem med gode priser, et lækkert udvalg og en fantastisk kundeservice. Alt dette afspejles også i deres mange positive Trustpilot anmeldelser.

Findes i kategori: