Handelshuset Aulum rabatkode

45,- rabat ✓ virker

Spar 45 kr. og få helt Gratis Levering (gælder over 450 kr)

Vis detaljer
Når du køber online hos Handelshuset Aulum kan du spare 45 kr. ved køb der overstiger 450 kr. Der sker helt automatisk, når der er lagt varer i kurven for over dette beløb. Fragten bliver nemlig ændret til 0 kr. - Du sparer derved 45 kr og får gratis forsendelse.
✓ Gyldig
Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark
+45 97 47 31 78
support@handelshusetaulum.dk

Handelshuset Aulum rabatkoder 2024

  1. Find en Handelshuset Aulum rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://handelshusetaulum.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Handelshuset Aulum og få din rabat.
-20% Rabat

(Black Month) Få -20% på næsten ALT hos Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Handelshusetaulum.dk er gået i sort og fejrer Black Month med 20% rabat, på næsten alle varer. Uanset om du skal bruge outdoor udstyr, legetøj eller jagt mv. så kan du spare mange penge på dette i november.
-12% Rabatkode

Vild efterårs rabatkode på hele 12% til Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Handelshuset Aulum fejrer efteråret med 12% rabat til dig. Skriv rabatkoden i indkøbskurven, efter varerne er lagt i og spar 12%. Husk at bruge STORE bogstaver.
-10% Rabatkode

-10% rabatkode til Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Handelhusetaulum.dk har lageret fyldt op med fede hardball, paintball, luftpistoler og meget andet sjovt legetøj. Du sparer 10% med koden. Udløbsdatoen er ikke kendt.
-15% Rabatkode

-15% sommer rabatkode til Handelshuset Aulum (gælder kun denne weekend)

Vis detaljer
Handelshuset giver 15% sommerrabat i weekenden, på ALLE ikke nedsatte varer OGSÅ våbenskabe. Det gælder kun denne weekend, så tøv ikke med at spare penge.
-10% Rabatkode

Nyhed – Få 10% ekstra rabat på alle Gelblasters hos Handelshuset Aulum (gælder i februar)

Vis detaljer
Handelshuset Aulum har fået de populære Gelblasters i varersortimentet og giver derfor 10% introtilbud rabat, i form af denne rabatkode. Fyr den af med sjove gelekugler fra Handelshusetaulum.dk.
-10% Rabatkode

Januarudsalg + 10% ekstra rabatkode hos Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Uanset hvad du køber hos Handelshuset Aulum, sparer du 10% ekstra, ved brug af denne her rabatkode. Dette gælder alt fra hardball og luftvåben, til jagt og outdoor mv. Det gælder også allerede nedsatte produkter, dog ikke våbenskabe og rigtige våben.
-20% Rabatkode

(Cyber Monday) Få minimum -20% rabat hos Handelshuset Aulum, på næsten ALT

Vis detaljer
Cyber Monday skydes ind med mindst 20% rabat, på næsten alle hardball, luftvåben, taktisk udstyr og meget mere. Flere mærker giver der helt op til 87% rabat på. Følg linket og få adgang til din Cyber Monday rabat hos Handelshuset Aulum.
-20% Rabat

Black Days – Få 20% rabat på næsten ALT hos Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Handelshuset Aulum har sat gang i Black Days med 20% rabat på næsten hele shoppen. Få rabatten direkte via linket. Dette kræver ikke rabatkode og gives i anledningen af Black Friday.
-15% rabatkode

15% rabatkode for alle hardball elskere! (Gælder alt Hardball hos Handelshuset Aulum)

Vis detaljer
Spiller du hardball? i så fald vil du nyde stor glæde af denne deal. Spar 15% på alt hardball de næste 48 timer. Gælder hele hardball udvalget på Handelshusetaulum.dk.
-10% Rabatkode

Få 10% rabat på alt fra det nye mærke Artemis hos Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Handelshuset Aulum har fået et nyt brand der hedder Artemis Airguns også kendt som SnowPeak!. Det fejres med 10% ekstra rabat på alt fra brandet. Så er det tid til et nyt luftgevær, eller luftpistol, så er det nu du skal slå til.
-20% Rabat

20% Black Friday rabat hos Handelshuset Aulum

Vis detaljer
Hos Handelshuset Aulum kan du i denne weekend gør en super god handel. Du sparer nemlig 20% på næsten alle produkter. Nogle produkter er nedsatte med mere end 20%, så kan man da ikke ønske sig mere?
-5% Rabatkode

Få en -5% rabatkode til Handelshuset Aulum (gælder alle varer)

Vis detaljer
Få 5% rabat på alle produkter på Handelshusetaulum.dk, med en nyhedsbrev rabatkode. Rabatkoden fås via linket, ved at du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på siden, i venstre hjørne. Du modtager herefter din personlige kupon, direkte i din e-mail indbakke. Du kan opsige nyhedsbrevet igen, til enhver tid.
Handelshuset Aulum
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 36

1663 personer

har sparet hos Handelshuset Aulum ♡

Praktisk

Opdateret d.18. december 2023 Handelshuset Aulum rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 75 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Handelshuset Aulum

Hos Handelshuset Aulum finder du alt til de skydeglade. Udvalget på webshoppen rummer alt fra hardball, softgun og luftvåben til jagt, beklædning og bueskydning.

Shoppen er også en del af Foreningen Dansk Internet Handel og er godkendt af webshop mærket. Derfor kan du som ny kunde, altid føle dig ganske tryg når du handler med Handelshuset Aulum.

Tilbage i 1993 slog shoppen dørene op. Dengang under navnet B.K. Fiskegrej. Stifteren var Bjarne Kristensen, der startede med at udvikle sig eget fiskegrej og sælge det lokalt. Den lille success voksede hurtigt til en seriøs fysisk butik, med fiskeudstyr og andet grej. Shoppen udvidede i år 2000 med hardball våben og fik stor success med dette.

i 2005 åbnede de så webshoppen og forhandlede hardball som varmt brød. Derfor er softgun/hardball også deres speciale den dag i dag. I dag ejes Handelshuset Aulum af Bjarne’s barnebarn Kenneth Storm, der har været en del af butikken i mange år, men blev den reelle ejer tilbage i 2017.

På Handelshusetaulum.dk kan du i dag shoppe blandt mere end 5.200 varenumre indenfor softgun, hardball, jagt, luftgevær, airsoft og alt hvad der dertil hører af tøj, masker, handsker, udstyr og meget andet. Prislejet spænder fra billige nybegynder grej, til dyrt og luksuriøst udstyr af topkvalitet, til de passionerede. Uanset om du er grøn, eller pro. så er der en rabat klar til dig, som du kan benytte på Handelshusetaulum.dk.

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat