fbpx

Handelshuset Aulum rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

Få en -5% rabatkode til Handelshuset Aulum (gælder alle varer)

Vis detaljer
Få 5% rabat på alle produkter på Handelshusetaulum.dk, med en nyhedsbrev rabatkode. Rabatkoden fås via linket, ved at du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på siden, i venstre hjørne. Du modtager herefter din personlige kupon, direkte i din e-mail indbakke. Du kan opsige nyhedsbrevet igen, til enhver tid.
✓ Gyldig
45,- rabat ✓ virker

Spar 45 kr. og få helt Gratis Levering (gælder over 450 kr)

Vis detaljer
Når du køber online hos Handelshuset Aulum kan du spare 45 kr. ved køb der overstiger 450 kr. Der sker helt automatisk, når der er lagt varer i kurven for over dette beløb. Fragten bliver nemlig ændret til 0 kr. - Du sparer derved 45 kr og får gratis forsendelse.
✓ Gyldig
Handelshuset Aulum
Jernbanegade 7
7490 Aulum
Danmark
+45 97 47 31 78
support@handelshusetaulum.dk
Handelshuset Aulum rabatkode
-15% rabatkode

15% rabatkode for alle hardball elskere! (Gælder alt Hardball hos Handelshuset Aulum)

Vis detaljer
Spiller du hardball? i så fald vil du nyde stor glæde af denne deal. Spar 15% på alt hardball de næste 48 timer. Gælder hele hardball udvalget på Handelshusetaulum.dk.
Handelshuset Aulum
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

232 personer

har sparet hos Handelshuset Aulum ♡

Praktisk

Senest opdateret18. marts 2021 Handelshuset Aulum rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 75 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Handelshuset Aulum

Hos Handelshuset Aulum finder du alt til de skydeglade. Udvalget på webshoppen rummer alt fra hardball, softgun og luftvåben til jagt, beklædning og bueskydning.

Shoppen er også en del af Foreningen Dansk Internet Handel og er godkendt af webshop mærket. Derfor kan du som ny kunde, altid føle dig ganske tryg når du handler med Handelshuset Aulum.

Tilbage i 1993 slog shoppen dørene op. Dengang under navnet B.K. Fiskegrej. Stifteren var Bjarne Kristensen, der startede med at udvikle sig eget fiskegrej og sælge det lokalt. Den lille success voksede hurtigt til en seriøs fysisk butik, med fiskeudstyr og andet grej. Shoppen udvidede i år 2000 med hardball våben og fik stor success med dette.

i 2005 åbnede de så webshoppen og forhandlede hardball som varmt brød. Derfor er softgun/hardball også deres speciale den dag i dag. I dag ejes Handelshuset Aulum af Bjarne’s barnebarn Kenneth Storm, der har været en del af butikken i mange år, men blev den reelle ejer tilbage i 2017.

På Handelshusetaulum.dk kan du i dag shoppe blandt mere end 5.200 varenumre indenfor softgun, hardball, jagt, luftgevær, airsoft og alt hvad der dertil hører af tøj, masker, handsker, udstyr og meget andet. Prislejet spænder fra billige nybegynder grej, til dyrt og luksuriøst udstyr af topkvalitet, til de passionerede. Uanset om du er grøn, eller pro. så er der en rabat klar til dig, som du kan benytte på Handelshusetaulum.dk.

Findes i kategori: