fbpx

Hemphilia rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

Hemphilia rabatkode på 10% (gyldig ved alle køb)

Vis detaljer
Få en flot hud og bedre selvværd med de rette skønheds- og plejeprodukter fra Hemphilia. Lige nu kan du købe alle disse lækre CBD og hampolie produkter, 10% billigere med denne rabatkode.
✓ Gyldig
Veje&Klein IVS
Gydevang 39-41
Allerød 3450
Danmark
+45 41 10 31 31
salg@hemphilia.dk
Hemphilia rabatkode
Gratis Levering

Hemphilia fejrer at Mors Dag er lige om hjørnet, med gratis fragt

Vis detaljer
I anledningen af Mors Dag får du gratis fragt på hele Hemphilia shoppen med denne rabatkode. Rabatkoden gælder kun i dag og gælder alle skønhedsprodukter, herunder alle cremer og gaveposer m.m.
-20% Rabat

Få -20% rabat med de populære Hemphilia gaveposer + 100 gratis gavekort!

Vis detaljer
Hemphilia har haft stor succes med gaveposer og derfor er disse kommet tilbage i shoppen igen. Du sparer 20% i forhold til vejledende udsalgspriser, ved køb af gaveposen. Lige nu får du et 100 kr. ekstra gratis gavekort med i din gavepose. What's not to like?
Hemphilia
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

134 personer

har sparet hos Hemphilia ♡

Praktisk

Senest opdateret31. marts 2021 Hemphilia rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 50 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Hemphilia

Hemphilia.dk er et Dansk brand HEMPHILIA®, der fremstiller naturlige hudpleje og skønhedsprodukter. Produkterne indeholder ægte cannabidiol (CBD) og hampolie. Selvfølgeligt uden THC.

Alle produkter er helt lovlige og giver en gavnlig effekt. Hemphilia er en del af FRADA, som er et økologisk kosmetikfirma. Produkterne er udviklet med fokus på at skabe velvære og positiv forandring.

Deres cremer og serum, skaber resultater som Hemphilia med stolthed tør at fremvise. Derfor kan du se før- og efterbilleder af kunder, der har opnået en gavnlig effekt, ved brug af forskellige cremer og serum.

Netop nu kan du benytte en aktiv rabatkode på Hemphilia.dk og få endnu billigere plejeprodukter. Rabatkoden fås gratis her på siden og kan frit benyttes hos Hemphilia.

Lignende rabatter

Findes i kategori: