fbpx

Iversen Fish rabatkode

+20% Rabat ✓ virker

Få +20% rabat hos Iversenfish.dk på sæsontilpasset fisk

Vis detaljer
Indhent Iversen Fish fiskerabat, på sæsonens bedste fisk. Følg linket og få adgang til de skønne fisketilbud, som Iversen Fisk byder på netop nu.
✓ Gyldig
Gratis Fisk ✓ virker

Få fingrene i 15 kg. helt gratis fisk!

Vis detaljer
Deltag i den løbende lodtrækning om at vinde 15 kg. gratis fisk, lige til din hoveddør. Tilmeld dig nyhedsbrevet hos Iversen Fish, så er du automatisk med i konkurrencen.
✓ Gyldig
Harald Iversen og Søn A/S
Rødspættevej 2
7680 Thyborøn
Danmark
+45 97 83 13 00
info@iversenfish.dk
Iversen Fish rabatkode
Iversen Fish
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 2

449 personer

har sparet hos Iversen Fish ♡

Praktisk

Senest opdateret2. februar 2023 Iversen Fish rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 55 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Iversen Fish

Iversen Fish er fisk af højeste kvalitet, gennem de seneste 60 år. Harald Iversen & Søn holder til i fiske smørhullet Thyborøn. På iversenfish.dk handles der med frisk fisk, som købes op hos Danske leverandører og på fiskeauktioner. Iversen og søn ved præcis hvad de skal gå efter, så de kan leverer fisk af højeste kvalitet lige til din hoveddør, til en fordelagtig pris.

Skulle du være den mindste smule i tvivl om kvaliteten, så taler kundeanmeldelserne for sig selv! Vi kan varmt anbefale den skønne fiskehandler og har derfor også ingået et samarbejde med firmaet, så vi kan hjælpe dig til endnu lavere fiskepriser på webshoppen. Handel på Iversenfish.dk og aktiver din Iversen Fish rabatkode, så du opnår den bedst mulige fiskerabat.

 

Mottoet hos Iversen Fish er:
prisen kan diskuteres, men kvaliteten diskuterer vi ikke

Findes i kategori: