Kings & Queens rabatkode

-15% Rabatkupon ✓ virker

-15% rabatkupon til Kingsqueens.dk (gælder tøj, sko og accessories)

Vis detaljer
Opfrisk dit outfit fra Kings Queens billigere end normalt. Der er nemlig 15% at hente i besparelse på hele udvalget med denne kupon.
✓ Gyldig
-10% Rabatkupon ✓ virker

Spar 10% på ALT fashion og accessories hos Kings Queens

Vis detaljer
Shop løs på Kingsqueens.dk og spar 10% med koden. Tilbudet gælder alt tøj, sko og accessories, til både kvinder og mænd.
✓ Gyldig
KingsQueens.dk
Skovsøvej 11a
4200 Slagelse
Danmark
+45 70 30 16 76
kundeservice@kingsqueens.dk

Kings & Queens rabatkoder 2024

  1. Find en Kings & Queens rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.kingsqueens.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Kings & Queens og få din rabat.
70%+15% Kampagnekode

Få op til 70% rabat på Sale kategorien + 15% ekstra med kampagnekoden

Vis detaljer
Kings And Queens giver 15% ekstra fashionrabat på Kingsqueens.dk i kategorien Sale, hvor du i forvejen kan spare op til 70%.
Kings & Queens
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 11

187 personer

har sparet hos Kings & Queens ♡

Praktisk

Opdateret d.19. februar 2024 Kings & Queens rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 400 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Kings & Queens

Kings & Queens går efter, at være en modetøjsforhandler i særklasse, hvor konger og dronninger kan finde tøj, sko og accessories, der definerer, deres individuelle stil. Kundefokus er kernen i deres mission, og de ønsker at tilbyde tøj, der får hverdagen til at skinne og fester til at nå nye højder.

Kins Queens har et fashion udvalg med over 50 kendte mærker, som Tommy Hilfiger og Mads Nørgaard – hvilke der er blandt deres topsælger fashion brands. Kings Queens tilbyder både high-end og budgetvenligt modetøj, til både piger og fyre.

Siden 2004 har Kings & Queens leveret modetøj til piger og drenge, med stolthed og engagement. Deres ønske om at skabe en individuel stil, har været afgørende siden begyndelsen.

Kingsqueens.dk følger altid de nyeste modetrends og forhandler alt fra street fashion til casual tøj. Uanset om det er hverdags tøj med kant, eller et fint outfit til fest og events, kan du shoppe hos Kingsqueens.dk.

Hos Kings & Queens får du hurtig levering, på 1-2 dage og gratis ombytning. Dette er blot nogle af fordelene ved Kings Queens, som giver en god shoppingoplevelse for modetøjelskere.

Den største målgruppe af kunder hos Kingsqueens.dk, samt i deres fysiske butikker, er kvinder og mænd i alderen 18-35 år.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat