fbpx

LavprisEL rabatkode

-10% Rabat ✓ virker

Få 10% rabat på ALLE lamper fra Eglo

Vis detaljer
Lavprisel giver lige nu 10% ekstra rabat på alle lamper fra Eglo! Følg linket og besøg tilbudskategorien hvor du kan finde de populære Eglo væglamper, loftlamper, pendler og meget mere.
✓ Gyldig
59 kr. Rabat ✓ virker

Spar 59 kr. og få gratis fragt på Lavprisel.dk (gælder køb over 299,-)

Vis detaljer
LavprisEL belønner alle kunder der handler for mindst 299 kr. med 59 kr. i besparelse. Dette gives i form af gratis fragt, så snart kurven indeholder, for mindst dette beløb. Herunder koster fragten nemlig 59,- Dette kræver ikke brug af rabatkode og gælder alle el-artikler, værktøj og lignende.
✓ Gyldig
LavprisEL
Gåseagervej 12A
8250 Egå
Danmark
ukendt
info@lavprisel.dk
LavprisEL rabatkode
-10% Rabat

Få 10% på smarte radiatorer og ALT fra Adax

Vis detaljer
LavprisEL har gjort det igen. Du får 10% rabat på smart-home produkter. Denne gang gælder det Adax som fremstiller smart radiatorer der kan sænke dit energiforbrug væsentligt. Få direkte adgang til rabatten via linket.
LavprisEL
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

192 personer

har sparet hos LavprisEL ♡

Praktisk

Senest opdateret8. april 2021 LavprisEL rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 70 kr.

Sorter efter rabat for:

Om LavprisEL

Kvalitets elektronik til lavpris

LavprisEL er din troværdige leverandør af elartikler til nettopriser. Netbutikken forhandler alt fra alarmer og stikkontakter, til pære, værktøj og varmepumper.

Er du teknisk anlagt vil du med fordel kunne handle elektronik og tilbehør hos LavprisEL. Produktkvaliteten er nemlig i top og mærkerne kender. Du kan også købe specialprodukter som kabelføringsværktøj og tavlemateriel.

Kort sagt, LavprisEL er kvalitets el-produkter til lavpris, for alle. Varerne er lagerført, så de kan leveres hurtigt til dig, når du står og mangler.

Mangler du teknisk knowhow, så er LavprisEL din redningsmand. Du kan nemlig altid få hjælp til, at finde frem til de rette produkter til dit behov og hjælp til sammensætning heraf.

Gør dit hjem smart

LavprisEL kan gøre dit hjem til et smarthome med revolutionerende teknologi, der gør det helt enkelt, at kontrollere dit hjem og spare ekstra energi. Med et smart hjem, kan du administrere din elektronik via smartphone, tablet eller computer.

LavprisEL med fordele

Med over 5.500 positive Trustpilot anmeldelser og en godkendelse fra e-mærket, kan du føle dig ganske tryg, når du handler på Lavprisel.dk. I forbindelse med din bestilling, kan du gøre brug af en rabatkode og sparer endnu mere på de i forvejen lave nettopriser.

Findes i kategori: