LavprisEL rabatkode

op til 80% Rabat ✓ virker

Få op til 80% rabat på kvalitets el-artikler hos LavprisEL

Vis detaljer
Følg linket og få direkte adgang til de vilde rabatter hos LavprisEL. For at spare penge på det elektronik eller tilbehør du søger, behøves du ikke at aktivere en rabatkode, du skal blot putte varerne i kurven, så får du automatisk rabatten.
✓ Gyldig
27% Varmepumper ✓ virker

Få adgang til 27% rabat på kvalitets varmepumper

Vis detaljer
Lavprisel.dk har varmepumper til vildt skarpe netpriser her og nu. Få helt op til 27% rabat på Vaillant eller Panasonic varmepumper via linket.
✓ Gyldig
39% Havelamper ✓ virker

Få 39% rabat på flotte havelamper fra LavprisEL

Vis detaljer
Lige nu giver LavprisEL op til 39% på en lang række lækre havelamper, der passer til ethvert behov.
✓ Gyldig
LavprisEL
Gåseagervej 12A
8250 Egå
Danmark
ukendt
info@lavprisel.dk

LavprisEL rabatkoder 2024

  1. Find en LavprisEL rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.lavprisel.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til LavprisEL og få din rabat.
-40% Rabatkode

Black Friday deal – Få op til 40% rabat på LavprisEL (gælder kun 24-25 november)

Vis detaljer
Er det tid til mere miljøvenlig belysning, spare på strømregningen, eller friske elektroniken i hjemmet op? Så er det under Black Friday, du skal slå til hos LavprisEL. Lige nu får du nemlig op til 40% rabat via linket, helt uden brug af rabatkode.
59 kr. Rabat

Spar 59 kr. og få gratis fragt på Lavprisel.dk (gælder køb over 299,-)

Vis detaljer
LavprisEL belønner alle kunder der handler for mindst 299 kr. med 59 kr. i besparelse. Dette gives i form af gratis fragt, så snart kurven indeholder, for mindst dette beløb. Herunder koster fragten nemlig 59,- Dette kræver ikke brug af rabatkode og gælder alle el-artikler, værktøj og lignende.
-10% Rabat

Få 10% rabat på alle smart stikkontakter fra Lauritz Knudsen

Vis detaljer
LavprisEL giver 10% ekstra rabat på alt i LK smart serien. Du får automatisk fratrukket dine 10% rabat på alle Lauritz Knudsen smart stikkontakter ved, at følge linket og vælge den LK stikkontakt der passer til dit behov.
-40% Rabat

LavprisEL skyder Black Friday i gang – op til 40% rabat på hele webshoppen!

Vis detaljer
Så er LavprisEL for alvor kommet i stødet og giver op til hele 40% rabat på hele webshoppen. Skynd dig ind på lavprisel.dk og shop amok i udsalget, før der er udsolgt!
50 KR. Rabatkode

50 KR. Rabatkode til LavprisEL (gælder kun i weekeenden)

Vis detaljer
Denne herlige rabatkode til LavprisEL, gælder t.o.m. søndag denne weekend. Du får 50 kr. ekstra rabat på dit næste køb, for mindst 499,-
-10% Rabat

Få 10% rabat på ALLE lamper fra Eglo

Vis detaljer
Lavprisel giver lige nu 10% ekstra rabat på alle lamper fra Eglo! Følg linket og besøg tilbudskategorien hvor du kan finde de populære Eglo væglamper, loftlamper, pendler og meget mere.
-10% Rabat

Få 10% på smarte radiatorer og ALT fra Adax

Vis detaljer
LavprisEL har gjort det igen. Du får 10% rabat på smart-home produkter. Denne gang gælder det Adax som fremstiller smart radiatorer der kan sænke dit energiforbrug væsentligt. Få direkte adgang til rabatten via linket.
LavprisEL
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 18

5284 personer

har sparet hos LavprisEL ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 LavprisEL rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 70 kr.

Sorter efter rabat for:

Om LavprisEL

Kvalitets elektronik til lavpris

LavprisEL er din troværdige leverandør af elartikler til nettopriser. Netbutikken forhandler alt fra alarmer og stikkontakter, til pære, værktøj og varmepumper.

Er du teknisk anlagt vil du med fordel kunne handle elektronik og tilbehør hos LavprisEL. Produktkvaliteten er nemlig i top og mærkerne kender. Du kan også købe specialprodukter som kabelføringsværktøj og tavlemateriel.

Kort sagt, LavprisEL er kvalitets el-produkter til lavpris, for alle. Varerne er lagerført, så de kan leveres hurtigt til dig, når du står og mangler.

Mangler du teknisk knowhow, så er LavprisEL din redningsmand. Du kan nemlig altid få hjælp til, at finde frem til de rette produkter til dit behov og hjælp til sammensætning heraf.

Gør dit hjem smart

LavprisEL kan gøre dit hjem til et smarthome med revolutionerende teknologi, der gør det helt enkelt, at kontrollere dit hjem og spare ekstra energi. Med et smart hjem, kan du administrere din elektronik via smartphone, tablet eller computer.

LavprisEL med fordele

Med over 5.500 positive Trustpilot anmeldelser og en godkendelse fra e-mærket, kan du føle dig ganske tryg, når du handler på Lavprisel.dk. I forbindelse med din bestilling, kan du gøre brug af en rabatkode og sparer endnu mere på de i forvejen lave nettopriser.

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat