fbpx

Malprivat rabatkode

Gratis penselsæt ✓ virker

Køb for mindst 249,- hos Malprivat og brug koden så får du et gratis penselsæt med i købet

Vis detaljer
Køb Jotun Maling hos Malprivat og benyt koden, på dit køb over 249 kr. Så vedlægges 1 sæt gratis malerpensler i din ordre.
✓ Gyldig
Malprivat
Klamsagervej 35
8230 Åbyhøj
Danmark
+45 53 53 75 46
support@malprivat.dk

Malprivat – Professionel maling fra Jotun

Hos Malprivat er de eksperter i kvalitetsmaling til hjemmet. Malprivat forhandler Jotun maling og giver inspiration, samt professionel rådgivning til maling og tilbehør. Du kan også få en konsulent ud, der kan hjælpe dig til de helt rigtige valg. Se mere i videoen her.

Malprivat rabatkoder 2024

  1. Find en Malprivat rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://malprivat.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Malprivat og få din rabat.
-15% Rabatkupon

Få -15% rabat på alt maling med koden hos Malprivat (gælder kun i januar)

Vis detaljer
Skal året startes med opfriskning af hjemmets vægge eller lofter? Eller trænger skuret til en frisk farve. Uanset behov, får du 15% på alle malinger og tilbehør med rabatkuponen på Malprivat.dk.
Malprivat
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

38 personer

har sparet hos Malprivat ♡

Praktisk

Opdateret d.13. februar 2024 Malprivat rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 270 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Malprivat

Malprivat er en ekspertvirksomhed inden for professionel maling til private hjem. Malprivat.dk har specialiseret sig i de mange kreative muligheder, der findes for, at forbedre hjemmets indretning ved hjælp af Jotun-maling.

Malprivat giver inspiration til at opnå flotte resultater ved, at male deres eget hjem, både indendørs og udendørs, med malinger og tilbehør fra Malprivat.dk. Butikken byder på en omfattende præsentation af Jotun maling og kompetent vejledning fra erfarne farvehandlere til ethvert malerprojekt.

Malprivat har valgt at samarbejde udelukkende med Jotun som leverandør af maling og træbeskyttelse. Denne strategi er designet for at forenkle købsprocessen, så kunder kun behøver at træffe beslutninger om farver, mens de er sikre på at få de bedste produkter.

Jotun, med sin norske baggrund, er anerkendt som eksperter inden for maling og træbeskyttelse, og deres sortiment omfatter dekorative malinger af høj kvalitet, der sikrer smukke resultater i hjemmet. Mange af malingerne er også Svanemærket, hvilket sikrer miljøvenlige og holdbare løsninger til alle malerprojekter.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat