fbpx

Nicewall rabatkode

29 kr. Rabat ✓ virker

Spar 29 kr. og få Gratis forsendelse af alle ordrer fra Nicewall.dk.

Vis detaljer
Nicewall giver 29 kr. rabat på dit køb i form af gratis fragt. Alt du skal gøre er, at handle for mindst 399 kr. på Nicewall.dk. Så bliver din leveret gratis til nærmeste pakkeshop og du sparer derved 29 kr.
✓ Gyldig
NiceWall.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia
Danmark
+45 81 50 35 00
kundeservice@nicewall.dk
Nicewall rabatkode
-20% Rabat

Du får lige nu -20% rabat på alle produkterne fra Nicewall

Vis detaljer
Nicewall fejrer at foråret er over os, med en festlig rabat på minimum 20% og helt op til 70% på HELE udvalget. Så køb din nye vægdekoration nu, før udsalget slutter. Du får adgang til rabatten direkte via linket, helt uden brug af rabatkode.
Nicewall
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

241 personer

har sparet hos Nicewall ♡

Praktisk

Senest opdateret2. februar 2023 Nicewall rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 200 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Nicewall

Er du glad for dit hjem, så vil du med garanti handle hos Nicewall med fornøjelse. Hos Nicewall kan du nemlig købe vægudsmykninger samt vægdekorationer, i alle størrelser og designs.

Køb fototapeter, wallstickers, skilte, plakater og massere af andre udsmykninger til boligen. Uanset hvilket rum du ønsker at friske op, så har Nicewall.dk dekorationer til væggene. Der er altid noget for enhver smag, så du kan fuldføre din indretning, i din egen stil.

 

Over 250 fremragende anmeldelser på Trustpilot tager ikke fejl. Dekorationernes kvalitet, leveringstiderne og servicen er altsammen helt i top.

Findes i kategori: