fbpx

Painhunter rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

-10% rabatkode på alle produkter hos Painhunter

Vis detaljer
Med denne rabatkode kan du nu spare -10% på hele kataloget hos Painhunter. Købe dine produkter idag, og spar penge med denne rabatkode!
✓ Gyldig
-10% Rabatkode ✓ virker

Spar -10% på hele kataloget hos Painhunter, med denne rabatkode

Vis detaljer
Brug denne rabatkode og spar -10% på alle produkter hos painhunter. Gør noget godt for dig selv idag, og spar penge samtidig!
✓ Gyldig
Painhunter ApS
Ny Adelgade 5, 2. tv
1104 København K
Danmark
+45 53 84 31 00
kontakt@painhunter.dk

Painhunter – Massagepistoler til træning eller mod smerter

Painhunter levere massagepistoler i topkvalitet, til billige penge. Lad deres produkt snakke for sig selv, og prøv blandt andet deres massagepistoler til før og efter træning, eller mod smerter i hverdagen. Painhunter står nemlig 100% inden for deres produkter. Juster selv hastigheden på din massagepistol, så at den tilpasser lige netop dit behov. Se et eksempel i videoen nedenunder.

-20% Rabatkode

-20% rabatkode på alle varer hos painhunter

Vis detaljer
Spar lige nu hele -20% hos painhunter. Gælder alle produkter på hjemmesiden. Få fingrene i din massagepistol idag!
Painhunter
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 9

14 personer

har sparet hos Painhunter ♡

Praktisk

Senest opdateret8. juli 2022 Painhunter rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 210 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Painhunter

Painhunter er din ven i tilfælde af muskelsmerter, spændte muskler, sportsskader eller blot for bedre restituering. Hos Painhunter.dk kan du nemlig købe de populære massagepistoler og vibrationsmassage maskiner, som hjælper på skader og ømhed.

Shoppen forhandler også kompressionsstrømper, handsker og andre produkter til støtte og forbygning af skader. Vi samarbejder med Painhunter, så vi kan tilbyde dig ekstra rabat på dine køb.

Painhunter’s mest populære produkt, er deres massagepistol Painhunter PRO, som byder på forskellige massagehoveder, hele 3.400 slag i minuttet og en slagdybde på 14 mm.

Findes i kategori: