fbpx

Pitaya rabatkode

-15% Rabatkode ✓ virker

Få -15% ekstra rabat på alt tøj, sko, accessories mv. hos Pitaya.dk

Vis detaljer
Pitaya elsker, at få piger og kvinder i Danmark til, at bære deres lækre styles i hverdagen - Derfor forkæles du med 15% ekstra fashion-rabat på alt tøj, sko, tasker og andet tilbehør fra Pitaya. God shoppinglyst.
✓ Gyldig
-20% Rabat ✓ virker

Få -20% rabat hos Pitaya.dk på tøj og accessoriees

Vis detaljer
Pitaya kører lige nu med en super rabat på langt over 20%. Rabatten gælder udvalgt tøj og accessories, der kan tilgås direkte via linket, uden brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Gratis Fragt + Ombyt ✓ virker

Få GRATIS FRAGT & Gratis ombytning i 30 dage (på alle køb)

Vis detaljer
Hos Pitaya.dk kan du lige nu få gratis forsendelse på alle bestillinger, uden mindste pris. Du får tilmed gratis ombytningsret i hele 30 dage. Denne deal kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
MET2 ApS
Hirsevej 8B
6100 Haderslev
Danmark
+45 42 90 74 39
kundeservice@pitaya.dk

Skønne styles fra Pitaya

Pitaya har de skønneste nye styles året rundt. De præsenteres altid super flot af dem selv og deres ambassadører. Se fx. denne flotte Wilma knit top, i videoklippet nedenfor.

Pitaya rabatkoder 2024

  1. Find en Pitaya rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://pitaya.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Pitaya og få din rabat.
100 KR. Rabatkode

100 KR. Rabatkode til Pitaya (gælder ved køb af 2 stk bikinier)

Vis detaljer
mix og match dine favorit bikinier fra Pitaya og få dem for en samlt pris på 299 kr. Det er ca. 50 kr. rabat pr. bikini, ved køb af 2 stk. Aktiver blot denne rabatkode, når du har lagt 2 bikinier i kurven, så bliver prisen automatisk tilpasset. Denne Pitaya deal, gælder kun så længe bikini lager haves.
Gratis Gave

Singles Day – Få en gratis gave (kun i dag)

Vis detaljer
Hop ind på Pitaya.dk og bestil dit nye tøj i dag, så får du en gratis gave med i din ordre, i anledningen af Singles Day. Det kræver ikke brug af rabatkode, din gave vedlægges automatisk og Pitaya lover, at du bliver glad for din gave!
Gratis Smykke

Få et gratis smykke med i din ordre ved køb over 499 kr.

Vis detaljer
I denne weekend får du et helt gratis smykke med i din ordre, når du køber for mindst 499 kr. på Pitaya.dk. Smykket bliver automatisk vedlagt din bestilling og du behøves ikke, at aktivere en rabatkode.
-20% Rabatkode

Få 20% ekstra sommerrabat i dag på alle bikinier, kjoler og toppe

Vis detaljer
Pitaya fejrer sommeren med 20% sommerrabat på alle bikinier, toppe og kjoler. Benyt blot denne rabatkode inden midnat og nyd glæde af rabatten, der gælder alt tøjet, i disse kategorier.
-20% Rabatkode

20% rabatkode til Pitaya – Gælder de næste 24 timer

Vis detaljer
Denne eksklusive rabatkode til Pitaya, kan bruges de næste 24 timer og gælder hele udvalget af dametøj, uanset størrelse eller variant.
Pitaya
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 14

6845 personer

har sparet hos Pitaya ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 Pitaya rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Pitaya

Pitaya er sød og moderigtig fashion til de moderne kvinder og piger, der elsker den nyeste fashion trend. Når du handler tøjstyles fra Pitaya er du sikker på at bære unikt modetøj der skiller sig ud.

Tøj kollektionerne består af klassiske og basic styles, med små designforskelle som gør tøjet er ekstra unikt og fint. Der er aldrig gået på kompromis med kvalitet eller pasform. Derfor er Pitaya webshoppen så populær, hvilket også afspejles i de mange positive Trustpilot anmeldelser.

Færdiggør købet med Pitaya rabatkoder som vi har klar til dig i samarbejde med Pitaya.dk. Så får du nok også råd til en lille ekstra trøje, top, kjole eller lignende.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat