fbpx

Pitaya rabatkode

-20% Rabat ✓ virker

Få -20% rabat hos Pitaya.dk på tøj og accessoriees

Vis detaljer
Pitaya kører lige nu med en super rabat på langt over 20%. Rabatten gælder udvalgt tøj og accessories, der kan tilgås direkte via linket, uden brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Gratis Fragt + Ombyt ✓ virker

Få GRATIS FRAGT & Gratis ombytning i 30 dage (på alle køb)

Vis detaljer
Hos Pitaya.dk kan du lige nu få gratis forsendelse på alle bestillinger, uden mindste pris. Du får tilmed gratis ombytningsret i hele 30 dage. Denne deal kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
MET2 ApS
Hirsevej 8B
6100 Haderslev
Danmark
+45 42 90 74 39
kundeservice@pitaya.dk
Pitaya rabatkode
Gratis Smykke

Få et gratis smykke med i din ordre ved køb over 499 kr.

Vis detaljer
I denne weekend får du et helt gratis smykke med i din ordre, når du køber for mindst 499 kr. på Pitaya.dk. Smykket bliver automatisk vedlagt din bestilling og du behøves ikke, at aktivere en rabatkode.
-20% Rabatkode

Få 20% ekstra sommerrabat i dag på alle bikinier, kjoler og toppe

Vis detaljer
Pitaya fejrer sommeren med 20% sommerrabat på alle bikinier, toppe og kjoler. Benyt blot denne rabatkode inden midnat og nyd glæde af rabatten, der gælder alt tøjet, i disse kategorier.
-20% Rabatkode

20% rabatkode til Pitaya – Gælder de næste 24 timer

Vis detaljer
Denne eksklusive rabatkode til Pitaya, kan bruges de næste 24 timer og gælder hele udvalget af dametøj, uanset størrelse eller variant.
Pitaya
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

55 personer

har sparet hos Pitaya ♡

Praktisk

Senest opdateret25. september 2021 Pitaya rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Pitaya

Pitaya er sød og moderigtig fashion til de moderne kvinder og piger, der elsker den nyeste fashion trend. Når du handler tøjstyles fra Pitaya er du sikker på at bære unikt modetøj der skiller sig ud.

Tøj kollektionerne består af klassiske og basic styles, med små designforskelle som gør tøjet er ekstra unikt og fint. Der er aldrig gået på kompromis med kvalitet eller pasform. Derfor er Pitaya webshoppen så populær, hvilket også afspejles i de mange positive Trustpilot anmeldelser.

Færdiggør købet med Pitaya rabatkoder som vi har klar til dig i samarbejde med Pitaya.dk. Så får du nok også råd til en lille ekstra trøje, top, kjole eller lignende.

Findes i kategori: