fbpx

Podimo Rabatkode

70 dage Gratis ✓ virker

Få 70 dages gratis podimo abonnement – helt uden binding

Vis detaljer
Få hele 70 dage gratis hos Podimo.dk - Nyd din sommer med en masse podcasts og lydbøger i ørerne
✓ Gyldig
Podimo ApS
Gasværksvej 16, 4.
1656 Copenhagen V
Denmark
Ikke oplyst
hello@podimo.com

Podimo – Lydbøger og podcasts til enhver smag

Podimo har et hav af lydbøger og podcasts i høj lydkvalitet. Deres udvalg dækker enhver smag og der er altid noget til enhver situation eller stemning. Om du ligger i sengen og hygger med en krimi lydbog, eller sidder på arbejdet og vil have lidt underholdning i ørerne, med fx. Hav & Kamal, så er Podimo din redning. Tjek fx. denne lille sjove video med Hav & Kamal som kun kan streames hos Podimo.

Podimo
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 11

59 personer

har sparet hos Podimo ♡

Praktisk

Senest opdateret8. juli 2022 Podimo rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 140 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Podimo

Podimo er hele Danmarks nye lydbog tjeneste, hvor du kan streame lydbøger og lytte til podcasts 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Du betaler blot en lille månedlig pris og så har du lydbøger og podcasts med dig over alt i verden, på din favorit enhed, som fx. din tablet, mobiltelefon, computer eller tv.

Hos Podimo finder du også eksklusive podcasts som kun er hos Podimo, samt medrivende true crime, underholdende talkshows og personlige fortællinger. Podimo kan allerede prale med flere end 100.000 brugere som elsker tjenesten.

Udvalget består af flere hundrede forskellige podcasts og flere tusinde lydbøger, så du aldrig løber tør for indhold. Det bedste er, at du kan prøve lyd tjeneste helt gratis og tilmelde dig Podimo uden binding.

Skulle du stadig være i tvivl, så vil de mere end 5.000 positive, 5-stjernet tilbagemeldinger fra kunderne, måske få dig til at blive tryg med Podimo.

Findes i kategori: