Rejsegear rabatkode

-5% Rabatkode ✓ virker

-5% rabatkode til Rejsegear.dk (gælder alle produkter)

Vis detaljer
Spar 5% yderligere på alt rejseudstyr, tasker, kufferter og hvad du ellers kunne tænke dig. Rabatkoden gælder alle produkter uanset pris og antal. God ferie!
✓ Gyldig
RejseGear I/S
Axel Gruhns Vej 10 st.tv.
8270 Højbjerg
Danmark
+45 93 83 07 74
support@rejsegear.dk

Rejsegear har alt til rejsen

Rejsegear har alt hvad du skal bruge og tilmed grej, du slet ikke vidste du havde behov for, når du skal ud og rejse. Se blot eksempelvis dette smarte rejsegardin fra ByMush, som kan købes på Rejsegear.dk. Gør rejsen endnu sjovere og mere komfortabel med udstyr fra Rejsegear.

Rejsegear rabatkoder 2024

  1. Find en Rejsegear rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://rejsegear.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Rejsegear og få din rabat.
Rejsegear
Karakter: 4.44/5 Antal stemmer: 9

3025 personer

har sparet hos Rejsegear ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 Rejsegear rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 240 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Rejsegear

Rejsegear.dk er skudt igang af 2 de unge fyre Mikkel og Marcus der i skrivende stund er henholdsvis 24 og 25 år. På kort tid har de fået skabt en kæmpe online success, for rejseglade danskere. Med mere end 1.300 positive tilbagemeldinger fra kunder, på Trustpilot.dk, er der ingen tvivl om, at de kan deres kram.

De 2 gutter skulle selv ud og rejse og var derfor på jagt efter kufferter til rejsen og syntes udvalget på nettet var lidt sløjt, samt at der manglede udstyr til rejsen. Derfor tog de sagen i egen hånd og åbnede RejseGear, hvor du som kunde kan finde alt hvad hjertet begærer, til rejsen sydpå, flyveturen, campingturen og meget mere.

Udvalget på Rejsegear.dk, rummer alt fra kufferter, tasker og punge, til telte, strandudstyr og overlevelsesgrej for de naturglade. Før du hopper ind på Rejsegear.dk og shopper løs, så glem ikke, at få den rabat med til RejseGear, som du kom her efter i første omgang. Det er helt gratis for dig!

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat