Rosted rabatkode

-10% Rabatkupon ✓ virker

-10% rabatkupon til Shop Rosted (gælder alt til hår og hud, samt vipper)

Vis detaljer
Trænger du til nogle flotte fyldige vipper, et sundere og flotter hår, eller en lækker hud? Så hop ind på Shoprosted.dk og benyt rabatkuponen til, at gøre købet 10% billigere.
✓ Gyldig
Shoprosted ApS
Industrivænget 8
3300 Frederiksværk
Danmark
+45 91 55 05 50
kontakt@shoprosted.dk

Rosted rabatkoder 2024

  1. Find en Rosted rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://shoprosted.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til Rosted og få din rabat.
Rosted
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 15

244 personer

har sparet hos Rosted ♡

Praktisk

Opdateret d.11. juni 2024 Rosted rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 260 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Rosted

Kender du Rosted? Shop Rosted er et unikt hårpleje brand med fokus på miljø og dyrevenlighed. Shop Rosted er dedikeret til, at levere eksklusiv hårpleje og naturlige produkter uden sulfater og parabener. Foruden hårpleje, har Rosted også hudplejeprodukter og stylingartikler.

Deres hårplejeserie, udviklet i 2017, fokuserer på, at give brugerne fyldigt og velduftende hår, uden unødvendige tilsætningsstoffer som silikone, salt og konserveringsmidlet MIT.

Alle shampooer er parabene- og sulfatfri. Rosted prioriterer miljøet ved at sikre, at deres producenter er miljøcertificerede og følger bæredygtige produktionsmetoder. Dette understreger deres engagement i en grøn og kemikaliefri fremtid.

Shop Rosted går aktivt ind for dyrevelfærd i kosmetikindustrien og har valgt ikke at teste deres miljøvenlige produkter på dyr. De støtter øget dyrevelfærd i branchen og ønsker, at bidrage til en etisk fremtid.

Rosted har mere end 10 års erfaring inden for frisørsalondrift i Nordsjælland. Deres viden og ekspertise inden for hårpleje kommer fra års erfaring, og de lancerede deres egen Rosted 0% serie for at levere hårprodukter af høj kvalitet med:

  • 0% parabener
  • 0% sulfater
  • 0% salt
  • 0% MIT
  • ingen dyreforsøg

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat