Skjoldet rabatkode

Gratis Fragt ✓ virker

Få gratis levering + tilfredshedsgaranti på Skjoldet.dk

Vis detaljer
Køb dit Nano coating kit netop nu og få gratis levering lige til døren. Du får endvidere fuld tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at hvis coatingen ikke lever op til forventningen, får du pengene retur. Denne nano coating, vil du aldrig fortryde købet af!
✓ Gyldig
Skjoldet ApS
Ny kongensgade 21A
København
Danmark
+45 28784740
Kontakt@skjoldet.dk

Skjoldet rabatkoder 2024

  1. Find en Skjoldet rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://skjoldet.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Skjoldet og få din rabat.
-20% Rabatkode

Eksklusiv rabatkode til Skjoldet.dk – Få 20% rabat + gratis fragt!

Vis detaljer
Spar 20% ekstra på den populære nano coating til cykler, fra Skjoldet.dk. Benyt vores eksklusive rabatkode i samarbejde med Skjoldet og få din rabat med det samme. Rabatkoden gælder t.o.m. 16 November 2020. Bemærk du får også gratis fragt!
Skjoldet
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 3

118 personer

har sparet hos Skjoldet ♡

Praktisk

Opdateret d.2. februar 2023 Skjoldet rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 35 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Skjoldet

Skjoldet har udviklet en særdeles god og bæredygtig nano coating til cykler. Coatingen er nemlig bionedbrydelig, så den skåner miljøet. Tilmed er coatingen hydrofobisk, så den effektivt afviser snavs, olie og vandpartikler.

Ikke nok med at din cykel bliver utrolig let at rengøre, så beskytter du samtidigt din lak fra at falme og få overflade ridser. Grunden til at coatingen beskytter mod ridser, er fordi at denne nano coating er 3 gange så hård, som cyklens egen lakkering.

Ydermere undgår du at cyklen begynder at ruste. Nanopartiklerne ligger så tæt, at ilt ikke får mulighed for at trænge igennem og derved ikke kan oxidere og danne rust. Skjoldet’s coating er en super god investering, både for tidsmæssigt pleje af cyklen, men også for en bedre gensalgsværdi. Netop nu får du dit Nano coating kit endnu billigere med vores Skjoldet rabatkode. Så skynd dig at bestille dit kit fra Skjoldet.dk og spar yderligere på udsalgsprisen. Din rabatkupon angives i rabatkuponkode feltet, i indkøbskurven.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat