fbpx

The Ladybox rabatkode

-20% Rabatkode ✓ virker

Få -20% rabat hos The Ladybox (Eksklusiv rabatkode)

Vis detaljer
I samarbejde med The Ladybox, kan vi helt eksklusivt tilbyde dig 20% ekstra rabat på din første Ladybox bestilling. Aktiver blot rabatkoden i kurven, herefter fratrækkes 20% helt automatisk. Stort tak til pigerne fra The Ladybox.
✓ Gyldig
100 kr. Rabat ✓ virker

Få 100 kr. rabat på The Ladybox + 70 kr. rabat til en veninde + Gratis gave og Gratis fragt

Vis detaljer
Følg linket og klik på "Inviter en veninde" knappen, nederst på siden. Du belønnes med 100 kr. og din veninde belønnes med 70 kr. til The Ladybox. I får begge gratis fragt og en velkomstgave med i købet.
✓ Gyldig
Gratis Gave ✓ virker

Få en Gratis gave til en værdi af 129 kr. + Gratis levering hos The Ladybox

Vis detaljer
Lige nu får du en gratis gave med i første bestilling ved The Ladybox. Gaven har en værdi af hele 149 kr. og du får tilmed gratis levering af alle beautybokse.
✓ Gyldig
Ladybox ApS
Maltagade 10, st. tv.
2300 København S
Danmark
+45 69 16 69 73
kontakt@theladybox.dk

Unboxing The Ladybox (kendt fra Løvens Hule)

Christina fra Ladybox præsenterer en af de populære bokse, i denne lille video. Hvis hun virker bekendt, så er det måske fordi du har set hende og de 2 andre piger fra The Ladybox, i TV-serien Løvens Hule.

Gode fordele

The Ladybox er helt enkelt. 12 gange årligt modtager du din personlige box, du får gratis fragt, levering lige til døren, spændende overraskelser og så har boksene altid en værdi på mindst 550 kr. Så glæd dig til, at få din forkælelse leveret personligt til dig.

Gratis gave

I skrivende stund får du en gratis gave med fra The Ladybox, ved bestilling af din første beauty og plejeboks. Gaven er helt gratis og har lige nu en værdi på hele 149 kr. Du kan se hvad din velkomstgave består af, på forsiden af theladybox.dk.

-20% Rabatkode

Spar 20% med denne rabatkode – på alle køb over 200 kr.

Vis detaljer
Denne rabatkode giver 20% rabat på dit næste køb, for mindst 200 kr. Der plantes samtidigt et træ for naturen, når du gennemfører din ordre. Rabatkoden gælder kun t.o.m. 25/08-2021.
-20% Rabatkode

Få en skøn rabatkode til The Ladybox på hele 20% + Gratis fragt

Vis detaljer
Vi kan glæde alle nye kunder hos The Ladybox, med en rabatkode på 20% som kan anvendes ved første køb. Lige nu får du både rabatten, gratis fragt og en gratis velkomstgave med, når du bestiller din Ladybox.
The Ladybox
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

1062 personer

har sparet hos The Ladybox ♡

Praktisk

Senest opdateret25. august 2021 The Ladybox rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 82 kr.

Sorter efter rabat for:

Om The Ladybox

Glæd dig selv hver eneste måned med den lækreste Ladybox, der skaber stor glæde. Boksen er fyldt med skønheds- og plejeprodukter, som du vil elske. Udvid dit kendskab i beautybranchen, med nye og skønne beauty produkter til kvinder.

Når du tilmelder dig The Ladybox får du hver måned tilsendt en ny og spændende boks, spækket med beauty og pleje, som gør en masse lækkert fordi din hud og udseende. Du vil nok blive lige så afhængig af dit medlemskab, ligesom en lang række af The Ladybox’s trofaste kunder, der næsten ikke kan vente til de modtager den næste beautyboks.

Første gang du handler på theladybox.dk kan du også få en ekstra overraskelse med, samt en god rabat med rabatkoden til The Ladybox, som er helt gratis at benytte.

Findes i kategori: