fbpx

Wavell rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

Få 10% rabat på alle køb hos Wavell med denne nyhedsbrev rabatkode

Vis detaljer
Med denne rabatkode til Wavell sparer du yderligere 10% på webshoppen. Følg linket og aktiver rabatkoden, så sparer du pengene med det samme. Husk at tilmelde dig Wavell nyhedsbrevet.
✓ Gyldig
-26% Rabatkode ✓ virker

Få 26% rabat på Wavell Sound Master højtaleren lige nu

Vis detaljer
Wavell tilbyder 26% rabat på den populære Sound Master højtaler. Rabatten fåes via linket og kræver ikke brug af rabatkode.
✓ Gyldig
Wavell Distribution ApS
Egebæksvej 14
8270 Højbjerg
Danmark
ukendt
info@wavell.dk
Wavell rabatkode
-21% Rabat

Få -21% rabat på Wavell Sound højtaler + Gratis fragt

Vis detaljer
Via linket kan du få adgang til Wavell Sound Master rabatten. Du sparer 21% på den lækre bluetooth højtaler fra Wavell og grais levering, helt uden brug af rabatkode.
Wavell
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 2

366 personer

har sparet hos Wavell ♡

Praktisk

Senest opdateret27. marts 2021 Wavell rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 250 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Wavell

Wavell er en Dansk virksomhed med et ungt team, der siden 2019 har produceret trådløse produkter. Holdet er specialister i lyd og innovativ elektronik. Det kan både høres og ses på de formidable lyd-produkter fra Wavell.

Udvalget er småt, fordi fokus er stort! Hvis man har lavet et produkt der er særdeles godt, er der ingen grund til at udvikle flere alternativer. Derfor holder Wavell sortimentet simpelt og i stedet fokuserer på, at lave headsets og højtalere, der performer helt optimalt, så du får mest mulig lyd for pengene.

Fokus er ikke kun på lydkvalitet og design, men bestemt også pris. I lydbranchen bliver der altid sagt, at der er sammenhæng mellem lyd og kvalitet, men det udsagn har drengene bag Wavell formået at slå til jorden. Her kan du nemlig købe god lyd, pakket ind i et smukt og tidsløst design, til priser der er så lave, at det slet ikke give mening. Du får seriøs lyd for pengene hos Wavell.

Du skal heller ikke snydes for din rabat mulighed, som du kom her efter. Vi kan i samarbejde med Wavell tilbyde ekstra fordelagtige priser på Wavell.dk. Hold løbende øje med de fantastiske deals og grib chancen for rabat, mens den stadig er aktiv.

Lignende rabatter

Findes i kategori: