Animigo rabatkode

100 KR. Rabatkode ✓ virker

100 kr. rabatkupon + fri fragt til Animigo.dk så du kan forkæle dit kæledyr (ved køb over 999 kr.)

Vis detaljer
Animigo forkæler alle kæledyrsejere, med 100 kr. ekstra rabat på totalprisen, ved køb over 999 kr. Så du kan forkæle din hund eller kat. Rabatkoden aktiveres i kurven.
✓ Gyldig
50 kr. Rabatkode ✓ virker

50 KR. rabatkupon + fri fragt til Animigo.dk (dette gælder bestillinger over 549 kr.)

Vis detaljer
Nu blev det lidt billigere, at fornøje din kat eller hund, med godter fra Animigo. Rabatkuponen fratrækker 50 kr. på dit køb. Dette gælder ved bestilling for mindst 550 kr.
✓ Gyldig
59 kr Rabat ✓ virker

Spar 59 DKK hos Animigo og få Gratis Levering ved køb over 499,-

Vis detaljer
Animigo er så venlige, at betale dine fragtomkostninger, så snart kurven indholder dyreartikler for mindst 499 kr. Normalprisen for denne fragtomkostning er 59 kr. Det er en rabat der er værd at indhente. Så kan din kat eller hund også blive forkælet lidt ekstra.
✓ Gyldig
-20% Rabat ✓ virker

Shop 3 ens produkter til din hund eller kat og få 20% ekstra rabat

Vis detaljer
Køber du lige nu 3 af det samme produkt til din hund eller din kat, så får du automatisk fratrukket 20% af totalprisen på dit køb af dyreartikler. Du skal derfor ikke selv aktivere en rabatkode.
✓ Gyldig
-10% Rabat ✓ virker

Køb 2 ens produkter til hunde eller katte og få 10% rabat

Vis detaljer
Når du køber 2 af det samme produkt til din hund eller kat, får du 10% yderligere rabat hos Animigo.dk. Rabatten fratrækkes automatisk i indkøbskurven.
✓ Gyldig
Comfort Click Ltd.
Østerbrogade 226 st. tv
2100 København
Danmark
+45 78 75 44 50
info@animigo.dk
Animigo rabatkode

Animigo rabatkoder 2024

  1. Find en Animigo rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.animigo.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Animigo og få din rabat.
100% Tilfredshed

Animigo tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på alle produkter. Alle produkter er nemlig kvalitetssikret, så de kan stå inde for hvert eneste produkt.

Gratis levering

Få gratis fragt med DAO 365 ved køb over 499 kr. Fragtprisen er normalvis 59 kr. med DAO 365.

Prisgaranti

Har du fundet tingene til din kat eller hund, billigere et andet sted? Animigo har prisgaranti, så du får differencen refunderet.

Nyhedsbrev

Vil du modtage gode tilbud og nyheder på dyreartikler? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til eksklusive tilbud, nyheder og konkurrencer.

30 kr. Gratis

Værsgo – Her er 30 DKK. helt gratis til Animigo

Vis detaljer
Animigo skyder 2024 i gang med et brag af fordele til dig! Du får derfor 30 kr. gratis til brug på Animigo.dk. Det eneste du skal gøre er, at skrive denne kode i kurven.
3 for 2 Rabatkupon

Black Week hos Animigo – Køb 3 og betal kun for 2 når du bruger koden

Vis detaljer
Bruger du denne Black Week rabatkupon hos Animigo, får du 3 for 2. Det vil sige, at du vælger 3 produkter, aktivere koden og får den billigste vare gratis. Gælder både tilbehør, pleje, grooming, tilskud og meget mere, til hund og kat.
25 KR. Rabatkode

Snup 25 DKK. GRATIS til Animigo.dk med denne kupon

Vis detaljer
Denne rabatkupon giver dig gratis 25 kr. til brug hos Animigo. Det gælder alle produkter, uanset pris og antal. Så er der råd til lidt ekstra forkælelse af dit kæledyr.
30 KR. Rabatkode

Værsgo her er 30 KR. helt gratis til Animigo.dk

Vis detaljer
Køb præcis, hvad du eller dit kæledyr drømmer om og spar 30 kr. yderligere. Så bliver der nemt råd, til lidt ekstra forkælelse, til din kat eller hund.
3for2 Rabatkode

Black Week deal – Køb 3 og betal for 2 (billigste produkt er gratis hos Animigo)

Vis detaljer
Hos Animigo fejres Black Friday med denne 3 for 2 deal. Rabatkoden giver hver 3 produkt gratis. Det vil sige, at hvis du køber 6 produkter, betaler du kun for 4 osv.
50 kr Rabatkode

Denne rabatkode giver 50 kr. ekstra rabat på alle køb over 550 kr.

Vis detaljer
Hos Animigo kan du med denne rabatkode få 50 kr. ekstra besparrelse på dit samlede køb, når det overstiger 550 kr. Rabatten gælder alle dyreartikler, fodder, kosttilskud til kat og hund m.m. Kort sagt, hele webshoppen.
100 DKK Rabat

100 kr. rabatkode til Animigo (gælder alle varer – ved køb over 999 kr.)

Vis detaljer
Værsgo 100 DKK. rabat til dig på din næste Animigo bestilling, der overstiger 1.000 DKK. Benyt rabatkoden nu, eller resten af måneden og nyd denne store besparelse.
100 kr. Rabatkode

Eksklusiv rabatkode til Animigo.dk – Spar 100 kr. ekstra på alle ordre over 999 kr.

Vis detaljer
Animigo har givet os hos Gratisrabat.dk, denne eksklusive rabatkode, til alle jer skønne kunder. Spar 100 kr. yderligere når du handler på Animigo.dk, for over 999 kr. God shoppinglyst!
50 KR. Rabatkode

Eksklusiv rabatkode til Animigo – Få 50 kr. ekstra rabat på alle køb over 550 kr.

Vis detaljer
Vi her hos Gratisrabat.dk takker Animigo, for denne eksklusive rabatkode. Du som kunde, får nemlig 50 kr. rabat på alle køb der overstiger 550 kr. med rabatkoden.
50 DKK Rabat

Få 50 DKK. kontant rabat på ordre over 550 DKK

Vis detaljer
Forkæl dit kæledyr lige nu og din egen pengepung. Når du handler for mindst 550 DKK på Animigo.dk får du nemlig 50 DKK rabat med rabatkoden her.
-25 kr. Rabatkode

25 KR. Rabatkode til Animigo (gælder ALT også tilbudsvarer)

Vis detaljer
Denne rabatkode givre 25 kr. ekstra rabat på ALLE produkter fra Animigo. Dette gælder også i forvejen nedsatte varer til både hund og kat.
3 For 2 Rabatkode

Animigo fejrer Black Week med – Køb 3 betal for 2

Vis detaljer
Benyt denne rabatkupon hos Animigo og få glæden af 3 produkter for 2's pris. Uanset om du blander 3 forskellige produkter, eller køber 3 af det samme produkt. Glædelig Black Week til dig og dine kæledyr.
100,- Rabatkode

Spar 100 kr. på Animigo.dk med denne rabatkode

Vis detaljer
Animigo belønner dig netop nu med 100 kr. til shopping på Animigo.dk, ved brug af denne rabatkode, for køb der overstiger 999 kr.
100 kr. Rabatkode

100 kr. rabatkode til alle køb Animigo – Gælder køb over 999 kr.

Vis detaljer
Spar 100 kr. på dit samlede køb af produkter til dine kæledyr på Animigo.dk. Du skal bare skrive rabatkoden i kurven og handle for mindst 1000 kr. så får du din rabat.
-5% Rabatkode

Få 5% rabat på hele udvalget hos Animigo (gælder hele April)

Vis detaljer
Animigo har forkælet os og jer, med denne lækre rabatkode, der gælder hele april. Aktiver rabatkoden i kurven og få 5% bedre priser på alt til dit kæledyr.
-5% Rabatkode

5% rabat til dyreelskere hos Animigo (Gælder alt til hund og kat)

Vis detaljer
Animigo forkæler dyreelskere med 5% kæledyrsrabat på hele udvalget. Benyt rabatten til alt kosttilskud, artikler og tilbehør, til dine elskede dyr.
-10% Rabatkode

Eksklusiv rabatkode på 10% til Animigo

Vis detaljer
Denne eksklusive rabatkode tilbyder vi jer i samarbejde med Animigo. Rabatkoden giver 10% ekstra rabat på alle produkter i hele februar 2021. Der er intet krav til købsbeløb eller bestemte dyreartikler.
Animigo
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 41

1121 personer

har sparet hos Animigo ♡

Praktisk

Opdateret d.23. januar 2024 Animigo rabatkoder 5 Gennemsnitlig rabat 120 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Animigo

Hos firmaet Animigo ved de hvor meget dine kæledyr betyder for dig. Det er en del af din familie, som udviser stor loyalitet og er en herlig legekammerat. Derfor er sortimentet udvalgt med henblik på naturlighed, egenskaber der skaber værdi for din kat eller hund, samt kvalitet og formidable priser.

Når du handler på Animigo.dk finder du en lang række sundhedsprodukter der styrker dit kæledyr og holder det sundt og rask, samt fri for allergier. På den måde undgår du også dyrelægeregninger der ikke er berettiget og sørger for at dit kæledyr får et langt og godt liv.

Din firbenet ledsager kan forkæles hos Animigo, med sjove og sunde tiltag som holder tandsættet sundt, hjernen aktiv, led og knogler stærke og ikke mindst produkter der skaber et sundt immunsystem.

Fælles for alle dyreprodukterne er, at din hund eller kat kan blive fornøjet til vildt konkurrencedygtige priser. Priserne hos Animigo er netop noget der kan gøre dig ekstra begejstret, især når en Animigo rabatkode kommer i brug. Typisk er der er en besparelse på 5-10% ved brug af en rabatkode, i aktive perioder.

Hvis du ønsker at handle hos en webshop der går op i dit dyrs trivsel og sundhed, så er Animigo det perfekte valg. Alle producenter der føres på shoppen er tilmed GMP certificeret. Standarden er helt i top og også hos kundeservice, der ved hvad de har med at gøre!

Animigo er en stor, seriøs og international webshop med kontorer i bla. Danmark, Storbritannien, Australien, New Zealand og Indien. Der er over 300 ansatte, så du kan være ganske tryg når du bestiller ting til dit kæledyr.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat