fbpx

Animigo rabatkode

59 kr Rabat ✓ virker

Spar 59 DKK hos Animigo og få Gratis Levering ved køb over 499,-

Vis detaljer
Animigo er så venlige, at betale dine fragtomkostninger, så snart kurven indholder dyreartikler for mindst 499 kr. Normalprisen for denne fragtomkostning er 59 kr. Det er en rabat der er værd at indhente. Så kan din kat eller hund også blive forkælet lidt ekstra.
✓ Gyldig
Comfort Click Ltd.
Østerbrogade 226 st. tv
2100 København
Danmark
+45 78 75 44 50
info@animigo.dk
Animigo rabatkode
100% Tilfredshed

Animigo tilbyder 100% tilfredshedsgaranti på alle produkter. Alle produkter er nemlig kvalitetssikret, så de kan stå inde for hvert eneste produkt.

Gratis levering

Få gratis fragt med DAO 365 ved køb over 499 kr. Fragtprisen er normalvis 59 kr. med DAO 365.

Prisgaranti

Har du fundet tingene til din kat eller hund, billigere et andet sted? Animigo har prisgaranti, så du får differencen refunderet.

Nyhedsbrev

Vil du modtage gode tilbud og nyheder på dyreartikler? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til eksklusive tilbud, nyheder og konkurrencer.

-5% Rabatkode

Få 5% rabat på hele udvalget hos Animigo (gælder hele April)

Vis detaljer
Animigo har forkælet os og jer, med denne lækre rabatkode, der gælder hele april. Aktiver rabatkoden i kurven og få 5% bedre priser på alt til dit kæledyr.
-5% Rabatkode

5% rabat til dyreelskere hos Animigo (Gælder alt til hund og kat)

Vis detaljer
Animigo forkæler dyreelskere med 5% kæledyrsrabat på hele udvalget. Benyt rabatten til alt kosttilskud, artikler og tilbehør, til dine elskede dyr.
-10% Rabatkode

Eksklusiv rabatkode på 10% til Animigo

Vis detaljer
Denne eksklusive rabatkode tilbyder vi jer i samarbejde med Animigo. Rabatkoden giver 10% ekstra rabat på alle produkter i hele februar 2021. Der er intet krav til købsbeløb eller bestemte dyreartikler.
Animigo
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 4

38 personer

har sparet hos Animigo ♡

Praktisk

Senest opdateret9. marts 2021 Animigo rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 60 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Animigo

Hos firmaet Animigo ved de hvor meget dine kæledyr betyder for dig. Det er en del af din familie, som udviser stor loyalitet og er en herlig legekammerat. Derfor er sortimentet udvalgt med henblik på naturlighed, egenskaber der skaber værdi for din kat eller hund, samt kvalitet og formidable priser.

Når du handler på Animigo.dk finder du en lang række sundhedsprodukter der styrker dit kæledyr og holder det sundt og rask, samt fri for allergier. På den måde undgår du også dyrelægeregninger der ikke er berettiget og sørger for at dit kæledyr får et langt og godt liv.

Din firbenet ledsager kan forkæles hos Animigo, med sjove og sunde tiltag som holder tandsættet sundt, hjernen aktiv, led og knogler stærke og ikke mindst produkter der skaber et sundt immunsystem.

Fælles for alle dyreprodukterne er, at din hund eller kat kan blive fornøjet til vildt konkurrencedygtige priser. Priserne hos Animigo er netop noget der kan gøre dig ekstra begejstret, især når en Animigo rabatkode kommer i brug. Typisk er der er en besparelse på 5-10% ved brug af en rabatkode, i aktive perioder.

Hvis du ønsker at handle hos en webshop der går op i dit dyrs trivsel og sundhed, så er Animigo det perfekte valg. Alle producenter der føres på shoppen er tilmed GMP certificeret. Standarden er helt i top og også hos kundeservice, der ved hvad de har med at gøre!

Animigo er en stor, seriøs og international webshop med kontorer i bla. Danmark, Storbritannien, Australien, New Zealand og Indien. Der er over 300 ansatte, så du kan være ganske tryg når du bestiller ting til dit kæledyr.

Findes i kategori: