Capida rabatkode

-13% Rabatkupon ✓ virker

Værsgo her er en gratis -13% rabatkupon til Capida (gælder også tilbudsvarer)

Vis detaljer
Så kan lykken vidst ikke blive større! Du sparer 13% med koden og det gælder også selvom dit elektroniktilbehør, gadget, indretning eller andet - i forvejen er på udsalg hos Capida.dk.
✓ Gyldig
-10% Rabatkode ✓ virker

-10% rabatkode til Capida.dk (gælder også tilbudsvarer)

Vis detaljer
Spæk dit elektronik med udstyr og beskyttelse fra Capida. Eller forkæl dit indre legebarn med gadgets. Uanset hvad du shopper på Capida.dk får du 10% rabat med koden - også på allerede nedsatte varer.
✓ Gyldig
29 kr. Rabat ✓ virker

Spar 29 kr. ved Capida og få forsendelsen gratis (på køb over 399,-)

Vis detaljer
Har du forelsket dig i nogle lækre gadgets, elektronik eller tilbehør hos Capida? Handler du for mindst 399 kr. sparer du fragtgebyret på 39 kr. Det kræver ikke rabatkupon. Fragten bliver automatisk gratis i kurven, ved køb over dette beløb på Capida.dk.
✓ Gyldig
Capida
Mads Clausens Vej 1
9800 Hjørring
Danmark
+45 71 74 70 81
info@capida.dk

Capida – Beskyt og forbedre din telefon og tablet

Capida er specialister i elektronikudstyr til telefoner, tablets, smartwatches og meget mere. De har også et omfattende udvalg af gadgets og elektronik til bolig og fritid. Se et klip fra deres Youtube Channel her, med et lille udpluk af deres produktsortiment.

Capida rabatkoder 2024

  1. Find en Capida rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://www.capida.dk/
  4. Indsæt den kopierede kode til Capida og få din rabat.
Gratis forsendelse

Er der noget bedre end, at få sendt sin ordre helt omkostningsfrist? Capida giver gratis levering ved køb over 299 kr. inklusiv track & trace nummer og levering på 1-2 hverdage.

Købsgaranti og e-mærket

Er varen ødelagt, mangler, forkert eller andet? Bare rolig, Capida tilbyder købsgaranti, helt op til 50.000 kr. Tilmed er Capida.dk også godkendt af e-mærket, der stiller store krav til sikker handel.

Udvidet returret

Der er intet værre end, at skulle returnere eller ombytte en vare, inden for en kort tidsfrist. Men hos Capida.dk, har de udvidet returfristen helt op til 60 dage, så du kan foretage returneringen med ro.

Prisgaranti

Er du glad og tryg ved, at handle med Capida, men har fundet varen billigere et andet sted? Ingen grund til kompromis. Capida har nemlig også prisgaranti, med fuld prismatch, så du ikke betaler for meget.

-20% Skærmbeskyttelse

Kun i dag hos Capida – Få 20% ekstra rabat på ALT skærmbeskyttelse

Vis detaljer
Beskyt din iphone eller tablet med skærmebeskyttelse og spar 20% på købet. Det gælder kun i dag med koden hos Capida.dk.
-15% Rabatkupon

Få -15% på elektronik, gadgets og gaver resten af 2023 hos Capida

Vis detaljer
Capida går årsskiftet i møde med lidt ekstra julehygge, der gavner din pengepung. Du får 15% rabat på hele Capida.dk - også i forvejen nedsatte produkter. Så du kan købe elektronik, gaver og gadgets med god samvittighed.
70%+10% Rabatkupon

Capida fejrer Black Week – Få op til 70% + 10% med gavekoden (gælder resten af ugen)

Vis detaljer
Slip din indre elektronik- og gadget nørd fri og gør nogle stærke kup hos Capida. Der er op til 70% på alt fra mobiltilbehør til gadgets og andet elektronik. Med gavekoden, slår du yderligere 10% af prisen, OGSÅ selvom varen er nedsat!
-15% Rabatkode

-15% rabatkode til Capida denne weekend

Vis detaljer
Capida.dk har netop fået en masse nye og lækre produkter, som nu er kommet på shoppen. Som introduktionstilbud får du 15% ekstra onlinerabat, når du køber disse nyheder. Men kun denne weekend!
-50% Rabatkode

Spar -50% høretelefoner og højttalere hos Capida (gælder kun i dag)

Vis detaljer
I dag fredag d. 29-09-2023 kan du spare op til hele 50% på højttalere og høretelefoner hos Capida. Rabatten fås via linket og kræver ingen rabatkode.
Capida
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 32

1032 personer

har sparet hos Capida ♡

Praktisk

Opdateret d.9. april 2024 Capida rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 265 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Capida

Capida har alt hvad du står og mangler til din mobiltelefon eller tablet. Er du en gadget elsker, eller på jagt efter en sjov gave? Jamen så er Capida også, et ideelt sted for dig.

Uanset om du er til Android eller Apple og ejer en tablet, smartphone eller smartwatch – så kan du købe alt i udstyr. Der er alt fra covers og skærmbeskyttelse, til højtalere, VR-udstyr og trådløse opladere.

Capida.dk er en vældig populær netbutik med mere end hele 23.600 anmeldelser på Trustpilot. Disse tilbagemeldinger er løbet op i en formidabel score på 4,7 af 5 stjerner

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat