fbpx

Capida rabatkode

-10% Rabatkode ✓ virker

-10% rabatkode til Capida.dk (gælder også tilbudsvarer)

Vis detaljer
Spæk dit elektronik med udstyr og beskyttelse fra Capida. Eller forkæl dit indre legebarn med gadgets. Uanset hvad du shopper på Capida.dk får du 10% rabat med koden - også på allerede nedsatte varer.
✓ Gyldig
Capida
Mads Clausens Vej 1
9800 Hjørring
Danmark
+45 71 74 70 81
info@capida.dk

Capida – Beskyt og forbedre din telefon og tablet

Capida er specialister i elektronikudstyr til telefoner, tablets, smartwatches og meget mere. De har også et omfattende udvalg af gadgets og elektronik til bolig og fritid. Se et klip fra deres Youtube Channel her, med et lille udpluk af deres produktsortiment.

Gratis forsendelse

Er der noget bedre end, at få sendt sin ordre helt omkostningsfrist? Capida giver gratis levering ved køb over 299 kr. inklusiv track & trace nummer og levering på 1-2 hverdage.

Købsgaranti og e-mærket

Er varen ødelagt, mangler, forkert eller andet? Bare rolig, Capida tilbyder købsgaranti, helt op til 50.000 kr. Tilmed er Capida.dk også godkendt af e-mærket, der stiller store krav til sikker handel.

Udvidet returret

Der er intet værre end, at skulle returnere eller ombytte en vare, inden for en kort tidsfrist. Men hos Capida.dk, har de udvidet returfristen helt op til 60 dage, så du kan foretage returneringen med ro.

Prisgaranti

Er du glad og tryg ved, at handle med Capida, men har fundet varen billigere et andet sted? Ingen grund til kompromis. Capida har nemlig også prisgaranti, med fuld prismatch, så du ikke betaler for meget.

Capida
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 7

84 personer

har sparet hos Capida ♡

Praktisk

Senest opdateret Capida rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 250 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Capida

Capida har alt hvad du står og mangler til din mobiltelefon eller tablet. Er du en gadget elsker, eller på jagt efter en sjov gave? Jamen så er Capida også, et ideelt sted for dig.

Uanset om du er til Android eller Apple og ejer en tablet, smartphone eller smartwatch – så kan du købe alt i udstyr. Der er alt fra covers og skærmbeskyttelse, til højtalere, VR-udstyr og trådløse opladere.

Capida.dk er en vældig populær netbutik med mere end hele 23.600 anmeldelser på Trustpilot. Disse tilbagemeldinger er løbet op i en formidabel score på 4,7 af 5 stjerner

Findes i kategori: