FineSmile rabatkode

-10% Rabatkupon ✓ virker

10% rabatkupon til tandbørste og tandblegning hos FineSmile

Vis detaljer
Slå 10% af prisen og gør dit nye flotte smil endnu større. Koden gælder både tandbørster og tandblegning på Finesmile.dk.
✓ Gyldig
FineSmile
Trindsøvej 6, 1. sal
8000 Aarhus C
Danmark
+45 93 10 94 85
info@finesmile.dk

FineSmile rabatkoder 2024

  1. Find en FineSmile rabatkupon her.
  2. Klik på "se rabatkoden" og kopier koden.
  3. Gå til kassen på https://finesmile.dk
  4. Indsæt den kopierede kode til FineSmile og få din rabat.
FineSmile
Karakter: 5/5 Antal stemmer: 8

118 personer

har sparet hos FineSmile ♡

Praktisk

Opdateret d.11. juni 2024 FineSmile rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 100 kr.

Sorter efter rabat for:

Om FineSmile

FineSmile har udviklet en avanceret tandbørste og børstehovedserie med fokus på sund tandpleje og brugervenlighed. Den soniske teknologi, der anvendes i tandbørsten, effektivt fjerner genstridige misfarvninger og plak for en grundig rengøring.

Imponerende batterilevetid på 6-8 uger per opladning eliminerer behovet for hyppig genopladning, hvilket gør det praktisk og bekvemt at benytte tandbørsten.

Med tre indstillinger tilpasses tandbørsten ethvert individuelt behov.  Den ekstremt lydsvage drift på under 50 db sikrer en behagelig oplevelse under brug. Tandbørsten er også 100% vandtæt og hygiejnisk, hvilket gør den let at rengøre og vedligeholde. Den er CE-godkendt, hvilket understreger produktets kvalitet og overholdelse af standarder.

Børstehovedet er designet til, at imødekomme alle tandplejebehov. Det fjerner imponerende 10 gange mere plak end almindelige tandbørster og bruger kvalitetsbørstehoveder fra Dupont. Med et bølgedesign og en 5% hældning, er børstehovedet skræddersyet til professionel tandpleje. Børstehovedet er også BPA-fri og CE-godkendt, og det fås i to farver: hvid eller grå.

FineSmile prioriterer innovation baseret på den nyeste videnskab og integrerer kundens feedback, i udviklingen af deres produkter. FineSmile er drevet af en vision om, at pleje af tænder skal være nemt, effektivt og sikkert for at bevare et smukt smil og en sund mundhygiejne.

Findes i kategori:

Gem app og få rabatkoder: Klik påog Føj til hjemmeskærm

Nye Rabatkoder
Gratis Rabat